Libnet.ro
UNICEF

16:00

Crin Antonescu, despre gestul de a pleca inainte de discursul lui Basescu: A fost simbolic, nu ostentativ

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu, despre gestul de a pleca inainte de discursul lui Basescu: A fost simbolic, nu ostentativ

Gestul lui Crin Antonescu de a pleca inainte de discursul lui Traian Basescu cu ocazia investirii Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost unul simbolic, nu ostentativ, a precizat. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli

Despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli, a spus Crin Antonescu in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, referindu-se la declaratia facuta luni de Traian Basescu privind sansele.

Crin Antonescu, despre asteptarile lui Ponta: Premierul a facut portretul-robot al oricarui potential ministru

Crin Antonescu spune ca premierul Victor Ponta a facut un portret-robot al oricarui potential ministru atunci cand a afirmat ca asteapta de la PNL o persoana cu experienta politica si imagine foarte buna.

Crin Antonescu, despre pactul de coabitare, astazi, la Subiectiv

Traian Basescu si Victor Ponta si-au reluat atacurile unul impotriva celuilalt. Daca mai e valabil pactul de coabitare si cum va reactiona USL la actiunile de sabotaj ale sefului statului in cele 67 de saptam.

Traian Basescu: Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedinte, pentru ca nu stie sa respecte aceasta functie

Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedinte, pentru ca nu stie sa respecte aceasta functie, a afirmat luni presedintele Traian Basescu, dupa ce a fost intrebat de un jurnalist, in timpul declaratiei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, Cum catalogati gestul lui Crin Antonescu de a pleca inaintea discursului dumneavostra? la ceremonia de investire in functia de ministru al Transporturilor a Ramonei Manescu - n. red.

Crin Antonescu: Nu primesc lectii de la Traian Basescu

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, a explicat gestul de a parasi sala in timpul discursului presedintelui Traian Basescu, precizand ca nu primeste lectii de politete de la acesta pentru au existat momente la fel de nepoliticoase si in cazul sefului statului.

Basescu: Crin Antonescu NU o sa fie presedinte NICIODATA.

Presedintele Traian Basescu a spus, luni seara, in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni, ca presedintele PNL Crin Antonescu nu o sa fie niciodata presedinte, nu stie ce inseamna sa fii presedinte. Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, a plecat de la Cotroceni, unde avea loc ceremonia de investitura a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, inainte de incheierea evenimentului, Basescu a raspuns: Intr-un singur fel. Nu o .

Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

VIDEO Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

Moisescu, despre propunerea de la Transporturi: Crin Antonescu promoveaza in continuare personaje incompetente

Fostul liberal Vlad Moisescu il ataca dur pe presedintele PNL Crin Antonescu. Presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala este de parere ca in PNL sunt variante mult mai bune pentru.

Crin Antonescu: Basescu si toti trompetii arata ca le e frica ca voi fi presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat luni seara, despre numirea Ramonei Manescu in fruntea Ministerului de Transporturi, despre pactul de coabitare dintre presedinte si premier, dar si despre pozitia USL fata de Traian Basescu in cele 67 de sapamani ramase pana la expirarea mandatului prezidential.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )