Libnet.ro
UNICEF

12:00

Crin Antonescu despre sugestia lui Zgonea: Nu sunt dispus sa-mi pun cascuta alba si sa intru in galerie

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu despre sugestia lui Zgonea: Nu sunt dispus sa-mi pun cascuta alba si sa intru in galerie

Liderul USL Crin Antonescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica, ca alegerile prezidentiale nu au legatura cu proiectul Rosia Montana si ca nu este dispus sa mearga in galeria de la Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Nu sunt dispus sa-mi pun cascuta alba si sa intru in galerie

Liderul USL Crin Antonescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica, ca alegerile prezidentiale nu au legatura cu proiectul Rosia Montana si ca nu este dispus sa mearga in galeria de la Rosia Montana.

Crin Antonescu, replica la Valeriu Zgonea: Ce legatura au niste alegeri prezidentiale cu ce se intampla la Rosia Montana? Nu sunt dispus sa imi pun cascuta alba si sa intru in galerie

Liderul USL Crin Antonescu a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca alegerile prezidentiale nu au legatura cu proiectul Rosia Montana si ca nu este dispus sa mearga in galeria de la Rosia Montana, sa isi puna cascuta alba si sa dea declaratii.

Crin Antonescu, replica la Valeriu Zgonea: Ce legatura au niste alegeri prezidentiale cu ce se intampla la Rosia Montana? Nu sunt dipus sa merg sa imi pun cascuta alba si sa intru in galerie

Liderul USL Crin Antonescu a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca alegerile prezidentiale nu au legatura cu proiectul Rosia Montana si ca nu este dispusa sa mearga in galeria de la Rosia Montana, sa isi puna cascuta alba si sa dea declaratii.

Valeriu Zgonea: Declaratia lui Crin Antonescu, o jignire fata de mine personal. Eu am fost muncitor, am facut facultatea la seral, am invatat ca trebuie sa ii respecti si pe cei care au functii mici

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat luni ca aprecierile liderului PNL despre vizita sa la Rosia Montana sunt o jignire personala, dupa ce Crin Antonescu afirmase duminica seara ca nu intelege de ce s-a deplasat Zgonea la mina, relateaza Agerpres.

Zgonea: Crin Antonescu ar trebui sa isi faca timp sa vina la Rosia Montana. Poate intelege ca nu doar cei din orasele mari ne voteaza

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminica, la Rosia Montana, raspunzand unei intrebari, ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, ar trebui sa-si gaseasca timp sa mearga.

Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garantie de la PSD privind candidatura la prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca a vorbit la telefon cu premierul Victor Ponta despre temele aflate pe agenda Parlamentului, despre comisia comuna Rosia Montana, subliniind ca discutia nu.

Crin Antonescu: PNL nu impune parlamentarilor sai din Comisia pentru Rosia Montana sa nu se deplaseze in aceasta localitate. Alegerile prezidentiale sunt o tema pentru 2014

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri ca nu are nimic impotriva ca parlamentarii PNL membrii in Comisia pentru proiectul Rosia Montana sa se deplaseze in aceasta localitate, pentru a sta de vorba cu oamenii de acolo, dupa ce in urma cu o saptamana afirmase ca respectiva Comisie va avea resedinta la Bucuresti si ca nu se face comisia la intrarea in galerie.

Ce a declarat Antonescu despre cadoul lui Basescu pentru Ponta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, vineri, cum comenteaza faptul ca presedintele Traian Basescu i-a trimis premierului Victor Ponta flori de ziua de nastere, liberalul raspunzand: Frumos. Probabil ca sa-i intre in voie, ca sa se impace si cu domnul Basescu, transmite Mediafax. Antonescu a spus ca el nu-i va trimite flori lui Ponta. Nu trimit, n. r. Am sunat, am vorbit. Eu ce as putea sa-i trimit? 41 de ce?, a spus Antonescu, razand, el precizand ca l-asunat pe premierul .

Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani. Ce cadou a primit de la Basescu.

Liderul liberal Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani si a declarat inca de vineri ca a primit de la presedintele Traian Basescu un buchet de trandafiri, relateaza Mediafax. Intrebat daca a primit pana acum vreun mesaj de la presedintele Traian Basescu cu ocazia zilei de nastere, Antonescu a spus: Am primit, da, deja, desi ziua mea e abia maine. Da, flori. Trandafiri, dar nu rosii, a adaugat Antonescu. Citeste si Ce i-a trimis Basescu lui Ponta de ziua lui Intrebat cum va .

Crin Antonescu implineste 54 de ani: A primit deja un mesaj de la presedintele Traian Basescu (VIDEO)

Crin Antonescu implineste sambata 54 de ani. Seful liberalilor a declarat ca a primit de ziua sa un mesaj de la presedintele Traian Basescu si trandafiri. Dar nu rosii. Antonescu a mai precizat ca isi va.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )