Libnet.ro
UNICEF

13:30

Crin Antonescu exclude revenirea in viata politica

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu exclude revenirea in viata politica

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca exclude o revenire in viata politica, precizand ca nu va candida la nicio functie in cadrul viitorului congresul al partidului. continuă pe România Liberă

Crin Antonescu, despre revenirea in politica

Senatorul liberal Crin Antonescu, fost presedinte al PNL, a declarat marti ca este exclusa revenirea sa in viata politica si a adaugat ca nu va candida la nicio functie in cadrul viitorului.

Este exclusa revenirea mea in viata politica

Senatorul liberal Crin Antonescu, fost presedinte al PNL, a declarat, astazi, ca este exclusa revenirea sa in viata politica si a adaugat ca nu va candida la nicio functie in cadrul viitorului congresul al partidului, informeaza surse din media.

Crin Antonescu, paralela intre Klaus Iohannis si Marian Munteanu. Pe fond avem o asemanare

Senatorul PNL Crin Antonescu sustine ca exista o asemanare pe fond intre candidaturile lui Klaus Iohannis si Marian Munteanu, in sensul in care ambii erau personalitati nonpolitice la momentul i.

Crin Antonescu: Nimeni nu sta sa asculte sau sa-l intrebe pe Munteanu despre proiectul pe care il ofera bucurestenilor

Senatorul PNL Crin Antonescu considera ca Marian Munteanu ar trebui sa faca cunoscut bucurestenilor proiectul pe care il ofera, in calitate de candidat la Primaria Capitalei, dincolo de discutii istorice sau pseudo-istorice despre fapte petrecute in urma cu peste 20 de ani.

Crin Antonescu: Marian Munteanu - un personaj important al Romaniei postcomuniste, incerc o emotie pozitiva/ Tariceanu va candida daca-l sustine cineva mai mare, daca ii da voie PSD

Senatorul Crin Antonescu a declarat marti la Parlament ca Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primaria Bucuresti, este unul din personajele importante ale Romaniei postcomuniste si ca trebuie cunoscut proiectul sau pentru Capitala.

Crin Antonescu: Domnul Tariceanu va candida la Primaria Capitalei daca PSD-ul ii va da voie sa candideze, daca nu, nu (VIDEO)

Fostul lider al PNL Crin Antonescu sustine ca seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va candida la Primaria Capitalei daca ii va da voie PSD, informeaza Mediafax. Domnul Tariceanu va candida.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )