Libnet.ro
UNICEF

10:30

Crin Antonescu: Pana cand o instanta spune contrariul, il consider nevinovat pe Varujan Vosganian

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Pana cand o instanta spune contrariul, il consider nevinovat pe Varujan Vosganian

Presedintele PNL, Crin Antonescu, crede in nevinovatia ministrului Economiei, Varujan Vosganian, suspectat de complot si de subminarea economiei nationale. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu recunoaste: Gigi Becali, o greseala pentru PNL

Decizia de a-l aduce pe Gigi Becali in PNL a fost o greseala. O spune liderul PNL, Crin Antonescu intr-o discutie pe care a avut-o cu Ludovic Orban. Liberalul recunoaste ca trebuia sa se gandeasca mai mult si.

Politic Show: Cui ii e teama de Piata Universitatii: Basescu da sah cu referendumul invalidabil, Ponta ingroapa Rosia Montana in Parlament pana dupa prezidentiale; Crin Antonescu, in sedinta PNL cu usile inchise: Nu stiu daca PNL e cu adevarat la putere

Crin Antonescu: Propun modificarea Regulamentului Senatului: premierul sa vina in plen o ora pe luna. Am un proiect pe care doresc sa-l initiez si eu la Senat, de modificare a Regulamentului Senatului tot in acest sens. Fosta candidata la parlamentare Anca Circu a picat Bac-ul a doua oara. De vina este sistemul neperformant si prafuit. Pentru a doua oara, fosta candidata la parlamentare, a picat examenul maturitatii.

Crin Antonescu: Ne propunem ca pana la finele lunii decembrie sa adoptam in Senat proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, in prima sedinta a sesiunii de toamna, ca una dintre prioritatile legislative importante ale acestei Camere este adoptarea cel tarziu in luna decembrie a propunerii legislative privind revizuirea Constitutiei.

Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor

Traian Basescu spune ca viitorul presedinte al Romaniei inca nu este vizibil la ora actuala, in ciuda faptului ca Crin Antonescu s-a autointitual sef al statului. Stiti ca e vremea.

Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor (VIDEO)

Traian Basescu spune ca viitorul presedinte al Romaniei inca nu este vizibil la ora actuala, in ciuda faptului ca Crin Antonescu s-a autointitual sef al statului. Stiti ca e vremea.

Crin Antonescu despre o interventie americana in Siria: Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat marti ca Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie, referindu-se la situatia din Siria. Antonescu a mai spus ca majoritatea parlamentara sustine pozitia primului-ministru si atunci cand vorbim despre o interventie rapida si ferma cred ca lucrurile sunt clare.

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

Antonescu: Pana in decembrie vrem sa ADOPTAM proiectul de revizuire.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca una dintre prioritatile legislative importante este adoptarea cel tarziu in luna decembrie a propunerii legislative privind revizuirea Constitutiei, relateaza Mediafax. Sesiunea parlamentara din septembrie 2013 se prefigureaza a fi o sesiune parlamentara extrem de importanta sub aspectul deciziilor politice, in primul rand in plan legislativ, a spus el. Antonescu a mentionat ca in actuala sesiune parlamentara Comisia speciala .

Victor Ponta despre declaratia lui Crin Antonescu privind maidanezii: Politizarea este o porcarie. Asta a fost o prostie, cu ordonanta. Legea este la Camera Deputatilor, camera decizionala, si saptamana viitoare se va lua o decizie

Victor Ponta a spus joi politizarea este o porcarie atunci cind a fost intrebat cum comenteaza declaratia lui Crin Antonescu despre maidanezi. Crin Antonescu a declarat ca referendumul propus de Oprescu este inutil, e mai logica solutia cu Ordonanta de Urgenta propusa de Basescu. Ponta a respins inca o data sugestia presedintelui Basescu de a adopta o ordonanta de urgenta care sa permita eutanasierea, spunind ca prefera o lege, care este mai serioasa.

Trei organizatii feministe din Romania dezaproba declaratiile facute de Crin Antonescu la o intalnire a organizatiei femeilor liberale: Detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia

Trei organizatii care apara drepturile femeilor din Romania dezaproba declaratiile facute de liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul unei intalniri a organizatiei femeilor liberale care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie ca Dumnezeu ne-a creat diferiti cu egala splendoare dumnezeiasca si ceea ce are mai pretios femeia este tocmai ceea ce face diferenta in raport cu barbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastra sau regret ca nu sunt femeie [. ], le-a spus Antonescu femeilor liberale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )