Libnet.ro
UNICEF

14:30

Crin Antonescu: Pozitia mea este ca in acest moment proiectul Rosia Montana trebuie respins

B1 B1,
Crin Antonescu: Pozitia mea este ca in acest moment proiectul Rosia Montana trebuie respins

CrinAntonescu a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ca va vota impotriva proiectului Rosia Montana deoarece exista consecinte majore care impiedica aprobarea lui. Astazi, desi. continuă pe B1

Crin Antonescu: Pozitia mea este ca in acest moment proiectul Rosia Montana trebuie respins (VIDEO)

CrinAntonescu a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ca va vota impotriva proiectului Rosia Montana deoarece exista consecinte majore care impiedica aprobarea lui. Astazi, desi.

Crin Antonescu: Pozitia politica asumata de PNL este de a vota iMPOTRIVA proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana. Declaratia liderului liberal a vine.

Crin Antonescu: PNL nu este la putere

PNL nu este la putere, ci doar la guvernare, spune Crin Antonescu. Chiar daca partidul pe care-l conduce face parte din majoritatea parlamentara, atata timp cat institutii precum ANI si DNA schimba ministri din.

Ponta: Cred ca in acest moment proiectul Rosia Montana e inchis. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Liderul PNL, Crin Antonescu a spus, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment este necesar ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Antonescu a mai spus ca este un proiect fragil care nu este sustinut. El spune ca sentimentul public contrar e mai important decat datele tehnice. Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca face aceasta declaratie in nume personal. Este o declaratie in nume strict personal. Avand in vedere calitatea mea de presedinte al Senatului, de presedinte al PNL, .

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul Rosia Montana nu poate ...

Este un proiect fragil --- Exista suspiciunea ca decidenti politici nu ar actiona in conformitate cu legile actuale. Eu nu cred ca cineva dintre decidentii importnati sunt angajati intr-un lobby specific al companiei Glod Corporation. Au zburat acuzatii grave. Nu am facut niciodata astfel de acuzatii, dar sentimentul si suspiciunea ca asa ceva s-ar putea intampla, est eun punct care ar duce in acest moment la stoparea proiectului. ---- Proiectul nu are sustinere publica. Un numar .

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins .Ponta: Vom respinge proiectul in Parlament, nu mai are rost are sa lungim lucrurile

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern. in replica, premierul i-a convocat pe Crin Antonescu si pe Valeriu Zgonea intr-o sedinta de urgenta, anuntand ca proiectul va fi respins in Parlament.

Crin Antonescu: Referendumul in problema cainilor este inutil, chiar jenant./ Sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, sustine ca referendumul privind cainii fara stapan care va avea loc pe 6 octombrie este inutil, chiar jenant: Sorin Oprescu este primar general datorita votului bucurestenilor, USL i-a acordat o sustinere politica, dupa parerea mea, nici decisiva. Oricum, ca primar independent mai avea un mandat in spate. Eu sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand. Sunt absolut de acord, a spus Crin Antonescu duminica seara la Digi 24.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Este punctul meu de vedere, nu al PNL / Ponta si Antonescu se intalnesc la ora 14.00

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern.

VIDEO Declaratie-surpriza a lui Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana trebuie respins, precizand insa ca este vorba de punctul sau personal de vedere, si nu al liberalilor. Crin Antonescu a facut aceasta declaratie fara o consultare cu co-presedintele USL, premierul Victor Ponta, in conditiile in care guvernul a aprobat un proiect de lege pentru demararea exploatarii aurului de la Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )