Libnet.ro
UNICEF

23:00

Crin Antonescu: Viitorul presedinte trebuie sa faca tot posibilul pentru ca serviciile sa fie eliberate de sarcinile care nu le revin

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Viitorul presedinte trebuie sa faca tot posibilul pentru ca serviciile sa fie eliberate de sarcinile care nu le revin

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre maniera in care trebuie sa functioneze serviciile de stat din Romania. continuă pe Adevărul

Antonescu: Viitorul presedinte trebuie sa faca tot posibilul pentru ca serviciile sa fie eliberate de sarcinile care nu le revin

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre maniera in care trebuie sa functioneze serviciile de stat din Romania.

Monica Macovei: Crin Antonescu si Victor Ponta sunt profund nocivi, cariera lor politica trebuie sa se incheie

Crin Antonescu si Victor Ponta sunt profund nocivi, iar cariera lor politica trebuie sa se incheie, este opinia politica a Monicai Macovei, expusa pe blogul sau personal. Crin Antonescu nu mai.

Curtea Constitutionala: Senatul trebuie sa finalizeze procedura in cazul lui Daniel Mora, declarat incompatibil de instanta / Crin Antonescu: Nu avem niciun motiv sa-i retragem mandatul, am luat act de decizia CCR

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca a luat act de decizia Curtii Constitutionale in cazul senatorului Akos Mora, iar institutia pe care o conduce se va pronunta, dar nu exista din punctul sau de vedere vreun motiv pentru retragerea mandatului parlamentar, transmite Mediafax. CCR a constatat miercuri existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Inalta Curte si Senat, prin omisiunea forului legislativ de a finaliza procedura parlamentara cu privire la cazul senatorului PNL Daniel Mora.

Curtea Constitutionala: Senatul trebuie sa finalizeze procedura in cazul lui Daniel Akos Mora, declarat incompatibil de instanta / Crin Antonescu: Nu avem niciun motiv sa-i retragem mandatul, am luat act de decizia CCR

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca a luat act de decizia Curtii Constitutionale in cazul senatorului Daniel Akos Mora, iar institutia pe care o conduce se va pronunta, dar nu exista din punctul sau de vedere vreun motiv pentru retragerea mandatului parlamentar, transmite Mediafax. CCR a constatat miercuri existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Inalta Curte si Senat, prin omisiunea forului legislativ de a finaliza procedura parlamentara cu privire la cazul senatorului PNL Daniel Akos Mora.

Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca dusmanul comun al USL este la Cotroceni, iar candidatul Uniunii la prezidentiale este Crin Antonescu. Vom avea candidat unic al USL pe Crin Antonescu. Dusmanul comun al USL, nu doar al Romaniei, este la Cotroceni, nu a plecat Traian Basescu. Nimic nu mi se pare mai important decat sa scapam tara de Traian Basescu, a spus seful Executivului. Citeste si: Antonescu: Basescu are dreptate: PSD nu are sanse la Cotroceni, fara PNL.

Crin Antonescu: Scopul ANI nu este vanatoarea politica pe alese.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca scopul Agentiei Nationale de Integritate nu este vanatoarea politica pe alese, ci rezolvarea situatiilor de incompatibilitate si de conflict de interese. Scopul ANI nu este acela de a face vanatoarea politica pe alese, ci rezolvarea situatiilor de incompatibilitate si de conflict de interese, a declarat presedintele Senatului. Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca Senatul nu are niciun motiv de a retrage mandatul unui senator, dar va .

Blaga: in turul doi, va intra un candidat sustinut de dreapta, nu Crin Antonescu.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti seara, la B1 TV, ca el vede in turul al doilea al alegerilor prezidentiale un candidat de dreapta, care va fi sustinut de democrat - liberali, si nu va fi Crin Antonescu. Niciodata PDL nu va sprijini un candidat socialist. Fie el Traian Basescu sau Vasile Blaga, nimeni nu-i va putea cere PDL-ului sa sprijine un socialist. Eu cred ca in turul doi va intra un candidat sustinut de dreapta, sustinut de PDL, si nu Crin Antonescu, a precizat .

VIDEO. Blaga: in turul doi, va intra un candidat sustinut de dreapta, nu Crin Antonescu.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti seara, la B1 TV, ca el vede in turul al doilea al alegerilor prezidentiale un candidat de dreapta, care va fi sustinut de democrat - liberali, si nu va fi Crin Antonescu. Niciodata PDL nu va sprijini un candidat socialist. Fie el Traian Basescu sau Vasile Blaga, nimeni nu-i va putea cere PDL-ului sa sprijine un socialist. Eu cred ca in turul doi va intra un candidat sustinut de dreapta, sustinut de PDL, si nu Crin Antonescu, a precizat .

Crin Antonescu: E posibil ca PSD sa il ia pe SRS. Nu ma supar.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca Sorin Rosca Stanescu are libertatea de a inscrie in orice partid dupa excluderea din Partidul National Liberal. SRS are libertatea de a face orice optiune politica doreste. Nu e treaba noastra. E posibil sa il ia PSD-ul. Nu ma supar. Am facut eu scandal pentru un senator vreodata?, a declarat Crin Antonescu. Citeste si: Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL Liderul PNL a recunoscut ca in cadrul sedintei PNL au existat pareri impartite .

VIDEO Crin Antonescu: Analiza lui Basescu e corecta. PSD la prezidentiale are o problema, e dovedit istoric

Liderul liberal Crin Antonescu, a declarat, marti, ca este de acord cu analiza facuta de presedintele Traian Basescu in privinta unui candidat al PSD la alegerile prezidentiale si un eventual esec, mentionand ca este o apreciere corecta. Antonescu a fost intrebat cum vede analiza presedintelui ca, in situatia in care PSD va avea candidat la alegerile prezidentiale, in turul doi acesta va pierde cursa, deoarece PNL ar putea fi sustinut de toate fortele de dreapta. Aici nu putem spune niciodata, rar putem spune niciodata in politica, dar aici cred ca e o analiza corecta. PSD singur in alegerile prezidentiale are o problema, s-a dovedit istoric. Dar nu e cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )