Libnet.ro
UNICEF

08:30

Crin preda PNL-ul lui Basescu! Ioan Ghise: Din 2012 s-a incercat distrugerea partidului din interior

Antena3 Antena3,
Crin preda PNL-ul lui Basescu! Ioan Ghise: Din 2012 s-a incercat distrugerea partidului din interior

Scandal mare in PNL pe tema aliantei sau fuziunii cu PDL. Ioan Ghise, singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis la sefia partidului, ii acuza pe Sorin Frunzaverde ca vrea sa distruga PNL. Crin Antonescu a. continuă pe Antena3

Ioan Ghise: Se vrea unirea dreptei pentru a inghiti PNL-ul

Scandal mare in PNL pe tema aliantei sau fuziunii cu PDL. Ioan Ghise, singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis la sefia partidului, ii acuza pe Sorin Frunzaverde ca vrea sa distruga PNL. Crin Antonescu a.

UPDATE Congres extraordinar al PNL in 28 - 29 iunie. Klaus Iohannis si Ioan Ghise candideaza la sefia PNL, Ludovic Orban s-a retras din cursa si il sustine pe Iohannis

Crin Antonescu a declarat miercuri ca liberalii se vor reuni in congres extraordinar in 28 - 29 iunie 2014, pentru a alege noua conducere a partidului, pentru care si-au anuntat candidatura, deocamdata, Klaus Iohannis si Ioan Ghise. Antonescu a precizat ca nu candida la presedintia PNL dar il va sustine pa Iohannis pentru acest post.

Crin Antonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca PNL nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare, precizand ca nu va lasa Romania pe mana baronilor rosii. Reactia vine dupa ce.

Crin Antonescu: PNL nu ia mita. Nu vom lasa Romania pe mana baronilor rosii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, in a doua sa interventie dupa anuntarea exit-poll-urilor, in care partidul a obtinut un scor sub tinta asumata, ca razboiul cu PSD) de-abia incepe iar liberalii nu iau mita si nu vor lasa Romania pe mana baronilor rosii.

Politic Show: Cine sunt cei 32 de europarlamentari care ne vor reprezenta la Bruxelles; Cum poate schimba batalia din PNL scena politica; Basescu l-a decorat pe Nicolae Vacaroiu; PSD s-a imbogatit cu sapte noi parlamentari

PDL, gata sa se predea PNL. PDL se declara multumit de rezultatul la alegeri, desi nu a atins tinta propusa. Democrat-liberalii curteaza PNL pentru o posibila alianta. Baronii PSD, mobilizati de amenintarea DNA. Cu cateva exceptii, alianta PSD-UNPR-PC a obtinut rezultate foarte bune taman in judetele in care baronii locali au probleme.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )