Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ioan Ghise: Se vrea unirea dreptei pentru a inghiti PNL-ul

Antena3 Antena3,
Ioan Ghise: Se vrea unirea dreptei pentru a inghiti PNL-ul

Scandal mare in PNL pe tema aliantei sau fuziunii cu PDL. Ioan Ghise, singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis la sefia partidului, ii acuza pe Sorin Frunzaverde ca vrea sa distruga PNL. Crin Antonescu a. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Ioan Ghise vor candida la sefia PNL. Ludovic Orban s-a retras din cursa si il va sustine pe Iohannis

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis si senatorul liberal Ioan Ghise sunt candidaturile anuntate pentru sefia Partidului National Liberal, informeaza B1 TV. Un alt candidat la fotoliul care a fost pana de curand.

Crin preda PNL-ul lui Basescu! Ioan Ghise: Din 2012 s-a incercat distrugerea partidului din interior

Scandal mare in PNL pe tema aliantei sau fuziunii cu PDL. Ioan Ghise, singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis la sefia partidului, ii acuza pe Sorin Frunzaverde ca vrea sa distruga PNL. Crin Antonescu a.

UPDATE Congres extraordinar al PNL in 28 - 29 iunie. Klaus Iohannis si Ioan Ghise candideaza la sefia PNL, Ludovic Orban s-a retras din cursa si il sustine pe Iohannis

Crin Antonescu a declarat miercuri ca liberalii se vor reuni in congres extraordinar in 28 - 29 iunie 2014, pentru a alege noua conducere a partidului, pentru care si-au anuntat candidatura, deocamdata, Klaus Iohannis si Ioan Ghise. Antonescu a precizat ca nu candida la presedintia PNL dar il va sustine pa Iohannis pentru acest post.

Catalin Ivan: Unirea dreptei impotriva PSD este proiectul lui Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca fuziunea dintre PNL si PDL, respectiv unirea dreptei impotriva PSD, este proiectul presedintelui Traian Basescu. Unirea dreptei anti-PSD.

Ludovic Orban: Voi candida pentru sefia PNL. Participarea lui Tariceanu la sedinta, o lipsa de decenta (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni, dupa sedinta PNL, ca va candida pentru functia de presedinte al PNL, dupa ce CrinAntonescu si-a dat demisia. Voi candida pentru sefia PNL, a declaratOrban. Cat.

Joseph Daul: Suntem gata sa demaram rapid toate procedurile pentru aderarea PNL la PPE

Presedintele PPE, Joseph Daul, i-a transmis un mesaj liderului PNL Crin Antonescu, in care saluta propunerea acestuia privind eurodeputatii partidului si anunta ca popularii europeni sunt gata sa demareze rapid toate procedurile necesare pentru aderarea PNL la PPE .

Surse: Dan Motreanu a refuzat propunerea pentru interimatul PNL

UPDATE:13:40: Dan Motreanu a refuzat propunerea pentru preluarea interimatului PNL, dupa ce Antonescu si Iohanniis si-au dat demisia, au anuntat surse citate de B1 TV. Dan Motreanu ar fi fost propus pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )