Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristi Borcea a fost transferat din spital in arest

România Liberă România Liberă,
Cristi Borcea a fost transferat din spital in arest

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost externat vineri de la Spitalul de Urgenta Floreasca si este transferat catre arest. continuă pe România Liberă

Cristi Borcea, transferat din spital in arest

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost externat astazi de la Spitalul de Urgenta Floreasca si este transferat catre arest.

Cristi Borcea se intoarce in arest. Imagini cu fostul actionar de la FC Dinamo la iesirea din spital

Cristian Borcea ajunge astazi inapoi in spatele gratiilor, dupa vizita medicala din spital. Borcea a fost internat dupa ce a acuzat probleme cardiace, la scurt timp dupa izbucnirea scandalul amoros cu Valentina.

Cu cine ramane Cristi Borcea? Cu Valentina Pelinel sau cu Alina Borcea?

Valentina Pelinel si Alina Borcea se lupta pentru a ramane singurele partenere de viata ale lui Cristi Borcea. Cu cine va ramane insa acesta odata ce va iesi din arest? Va divorta de Alina si se va insura cu Pelinel, asa cum i-a promis acesteia? .

Cristi Borcea se intoarce astazi dupa gratii

Cristian Borcea ajunge astazi inapoi in spatele gratiilor, dupa vizita medicala din spital. Borcea a fost internat dupa ce a acuzat probleme cardiace, la scurt timp dupa izbucnirea scandalul amoros cu Valentina.

Cristi Borcea, in vizorul Administratiei Penitenciarelor. Ce risca fostul actionar Dinamo daca a incalcat prevederile pentru permisii

Cristi Borcea este vizat de o noua ancheta. Administratia Penitenciarelor a demarat o ancheta dupa ultimul scandal in care e implicat Cristi Borcea, scrie click. ro, pentru a vedea daca fostul actionar Dinamo a incalcat traseul stabilit in permisia de 5.

Anunt de ultima ora al doctorilor. in ce stare se afla Cristi Borcea

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Cristi Borcea. Potrivit infiormatiilor obtinute de Antena Stars, Cristian Borcea va mai pentru cel putin 24 de ore in spital pentru a fi supus unor.

Cristi Borcea i-a facut avansuri unei vedete de la noi. O asalta cu flori si sute de SMS-uri

Cristi Borcea ar fi incercat sa o cucereasca si pe Monica Gabor, scriu cei de la wowbiz. ro. Fostul actionar dinamovist i-ar fi facut avansuri atunci cand Monica a divortat de milionarul Irinel Columbeanu. Potrivit.

Cristi Borcea, internat la Spitalul de Urgenta Floreasca

Fostul actionar al clubului de fotbal Dinamo Cristi Borcea este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru analize, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita.

Cine e blonda la care a poftit Cristi Borcea inainte de Alina Vidican

De-a lungul timpului, Cristi Borcea a tras numai la femei sexy. inainte sa se insoare cu Alina Vidican, fostul sef dinamovist ar fi mai fi poftit si la o alta blonda celebra din showbiz-ul romanesc, insa a.

Lovitura de teatru in triunghiul amoros Cristi Borcea-Valentina Pelinel-Alina Borcea: Mai apare un copil. Altul

Cristi Borcea s-ar pregati sa devina din nou tata nu doar cu Valentina Pelinel, asa cum sustine toata presa, ci si cu sotia, Alina Borcea. Marturisirea a fost facuta de aceasta, in direct la Pro TV. De dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )