Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cristi Chivu nu face parte din lotul cu care Inter va aborda partidele din Europa League

Hotnews Hotnews,
Cristi Chivu nu face parte din lotul cu care Inter va aborda partidele din Europa League

Inter Milano a anuntat lotul de jucatori cu care va aborda partidele din Europa League. Printre cei selectionati nu se afla Cristi Chivu, fundasul roman fiind lasat in afara listei din cauza unei accidentari. In schimb, Stefan Radu a fost inclus pe lista trimisa la UEFA de Lazio Roma. continuă pe Hotnews

Chivu si-a luat teapa in Italia

Dupa ce a acceptat sa-si prelungeasca intelegerea cu Internazionale Milano, Cristi Chivu nu mai face parte din planurile antrenorului Andrea Stromaccioni.

536;OC Cristi Chivu, pe faras la Inter Milano. Afla ce s-a intamplat cu el

Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, nu a fost inclus de antrenorul Andrea Stramaccioni pe lista UEFA pentru meciurile din grupele Ligii Europa, informeaza site-ul sky. it.

Cristi Chivu nu a fost inclus pe lista UEFA pentru meciurile din Liga Europa

Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, nu se afla in lotul de jucatori cu care echipa va aborda partidele din Europa League. Romanul nu a fost selectionat in lot din cauza unei accidentari,.

MedLife il aduce la Bucuresti pe dr. Michel Odent, unul dintre cei mai reputati obstetricieni din lume, care va vorbi despre cum se poate naste cat mai putin traumatizant si care sunt consecintele tipului de nastere ales pentru mama si copil

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania il aduce la Bucuresti pe unul dintre cei mai renumiti doctori obstetricieni din lume. Doctorul francez Michel Odent, va sustine o conferinta si trei zile de workshop, in perioada 28 septembrie 1 octombrie 2012. Cel care a raspandit ideile sale pe toate cele cinci continente, a marcat profund domeniul nasterii si a fost cel care a discutat prima oara despre nasterea in apa si saloane de tip rooming-in pentru mama si bebelus, concepte implementate apoi in unitatile de nastere din intreaga lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )