Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cristi Chivu, in topul celor mai buni zece fotbalisti straini din istoria Olandei

Adevărul Adevărul,
Cristi Chivu, in topul celor mai buni zece fotbalisti straini din istoria Olandei

Cristian Chivu a fost inclus de France Football in top 10 al celor mai buni fotbalisti straini care au evoluat in campionatul Olandei. continuă pe Adevărul

Topul celor mai urate 10 limbi vorbite in lume

Daca franceza si italiana sunt primele mentionate in topurile celor mai frumoase, melodioase sau chiar sexy limbi din lume, exista si limbi considerate urate din cauza sonoritatii sau modului bizar de pronuntie. Pe astfel de criterii s-a realizat un clasament al celor mai putin placute limbi vorbite in lumea larga.

Patru universitati din Romania, in topul celor mai tari institutii de invatamant superior din lume

Patru universitati romanesti se gasesc si anul acesta in topul international Quacquarelli Symbols QS) University Rankings. Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500 QS University Rankings,.

Topul celor mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Terorismul este una dintre principalele amenintari la adresa sigurantei cetateanului. Se duc campanii de combatere a terorismului, precum si campanii de constientizare a pericolului pe care il prezinta. Se iau masuri sporite de siguranta, uneori cetatenii cedand din drepturile lor de dragul protejarii impotriva inamicului invizibil si imprevizibil.

O companie din Timisoara lucreaza la dezvoltarea celor mai preformante drone din lume, Phantom 4

O companie timisoreana de IT dezvolta o tehnologie de ultima ora impreuna cu unul dintre cei mai mari furnizori de drone din lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )