Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de nchisoare, s-a predat la Politia Ilfov

Hotnews Hotnews,
 Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de nchisoare, s-a predat la Politia Ilfov

Fostul actionar FC Dinamo, Cristian Borcea, condamnat joi noapte la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare, care a primit 9 ani de inchisoare, s-a predat la Politia Ilfov, fiind acum in custodia autoritatilor, au declarat surse din Politie pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de nchisoare , a fost ncarcerat la Penitenciarul Rahova

Fostul actionar FC Dinamo Cristian Borcea, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare, care a primit 9 ani de inchisoare, a fost incarcerat vineri dimineata la Penitenciarul Rahova.

Cristian Borcea s-a intors dupa gratii: Fostul actionar al FC Dinamo s-a predat, dupa ce a primit o condamnare la cinci ani de inchisoare. Curtea Suprema ii CONFISCA o SUMA URIASA(VIDEO)

Eliberat acum cateva luni, Cristian Borcea se intoarce dupa gratii. Fostul actionar al FC Dinamo a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Iar Radu Mazare la noua ani, in dosarul privind retrocedarea ilegala.

Ce sume au fost confiscate in dosarul in care au fost condamnati Radu Mazare si Cristian Borcea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus confiscarea sumei de aproape 1 milion de euro de la Cristian Borcea, in dosarul retrocedarii de terenuri si plaje, in care fostul finantator al clubului Dinamo a fost condamnat la 5 ani inchisoare cu executare.

DigiSport: Copiii mei, copiii mei! Reactia lui Cristian Borcea cnd a aflat ca se ntoarce la nchisoare

Vestea condamnarii l-a luat prin surprindere pe Borcea, in contextul in care fusese achitat in prima instanta.

Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare. Cristian Borcea - 5 ani dupa gratii. Decizia instantei, definitiva

Radu Mazare, fost primar al municipiului Constanta, a fost condamnat la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor din Mamaia. in aceeasi cauza, Cristian Borcea si Nicusor Constantinescu au primit.

De ce nu va executa Cristi Borcea 5 ani de inchisoare

Cristi Borcea, condamnat joi la cinci ani cu executare in dosarul retrocedarilor plajelor din Mamaia, va sta mult mai putin in inchisoare in contextul in care acesta a executat deja patru ani dintr-o condamanre anterioara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )