Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cristian Boureanu a ramas fara permisul de conducere pentru 90 zile dupa ce a fost prins circuland pe A2 cu 190 km/h: Nu cred ca am avut viteza asta (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Boureanu a ramas fara permisul de conducere pentru 90 zile dupa ce a fost prins circuland pe A2 cu 190 km/h: Nu cred ca am avut viteza asta (VIDEO)

Raziile politistilor de la Rutiera care se vor afla in acest weekend pe Autostrada Soarelui au facut victime si la case mai mari, informeaza B1 TV. Cristian Boureanu si Giani Kirita s-au ales cu permisele. continuă pe B1

Cristian Boureanu, prins cu 190 km/h pe autostrada

Cristian Boureanu a fost prins de politisti conducand cu viteza de 190 km/h, pe autostrada. Reporterul Antena 3, Alexandra Duta, a explicat ca Boureanu va ramane fara permis in urma incidentului de.

Cristian Boureanu si fostul fotbalist Giani Kirita, prinsi de radar. Cu ce viteza conduceau in drum spre mare

Grabiti in drumul spre litoral, mai multi soferi, printre care fostul fotbalist Giani Kirita, dar si fostul deputat Cristian Boureanu, au dat nas in nas cu Politia pe Autostrada Soarelui. Razia pe care o fac oamenii legii, sambata, 27 iunie, ii vizeaza chiar pe vitezomani.

Radu Mazare, amintiri cumplite din inchisoare: Am sunat-o pe mama, a ramas fara glas

Fostul primar al Constantei a vorbit despre conditiile din inchisoare, dar si despre prietenii care l-au ajutat, scrie replicaonline. ro. Am sunat-o pe mama. A ramas fara glas. S-a gandit c-o sun din arest.

Autostrazile din Romania au ramas fara garduri de protectie, iar riscul de accidente este crescut

Autostrazile din Romania au ramas fara garduri de protectie, astfel ca accidente pot avea loc oricand. in cele mai multe zone, gardurile au fost furate, dar exista si unele portiuni care s-au deschis traficul.

Electric Castle: Cluj Napoca a ramas fara cizme de cauciuc dupa ce s-au vandut 6.000 de perechi

A doua zi a festivalului Electric Castle care se desfasoara la Castelul Bontida din Cluj n-a mai fost atat de ploioasa, dar noroiul din zilele precedente a ramas. Iar pentru ca vremea i-a prins pe picior gresit.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )