Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cristian Busoi, PNL Bucuresti: Intrarea in insolventa a RADET, cea mai proasta optiune

Antena3 Antena3,
Cristian Busoi, PNL Bucuresti: Intrarea in insolventa a RADET, cea mai proasta optiune

Presedintele PNL Bucuresti Cristian Busoi a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca intrarea in insolventa a RADET este cea mai proasta dintre cele patru optiuni pe care Primaria Capitalei le. continuă pe Antena3

Cristian Busoi: Primaria avea la dispozitie patru solutii pentru evitarea problemelor de la RADET. Care sunt acestea

Presedintele PNL, Cristian Busoi, a explicat, joi, la Adevarul Live, ca Primaria Capitalei putea evita intrarea in insolventa a RADET in conditiile in care avea la dispozitie mai multe solutii.

Cristian Busoi, despre problema datoriei RADET ELCEN: Primarul Firea habar nu are ce sa faca si minte. Sa termine ping-pong-ul politic pentru ca are toate parghiile in mana sa rezolve

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, sustine ca declaratiile liderului primarului general, Gabriela Firea, despre problema datoriei RADET ELCEN si platile care trebuie sa le faca Primaria.

Ce spune Cristian Busoi despre preturile medicamentelor si programul de guvernare al PNL pe Sanatate

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a vorbit, joi, la Adevarul Live, despre preturile medicamentelor in Romania, despre modul cum e abordata tema de partide, dar si despre masurile electorale propuse de PNL pe domeniul Sanatatii.

Cristian Busoi: Listele candidatilor PNL pentru alegerile parlamentare vor fi finalizate la inceputul lunii octombrie

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a anuntat, joi, ca listele de candidati ai partidului la alegerile legislative vor fi finalizate la inceputul lunii octombrie. Suntem astazi in.

Insolventa RADET se va rostogoli peste Elcen si Romgaz

Insolventa RADET, declarata de Primaria Capitalei, se va rostogoli, ca un bulgare de zapada, peste Elcen si Romgaz, ne-a spus, ieri, Gabriel Dumitrascu, fostul presedinte al RADET, care considera ca decizia de ieri a Consiliul General al Municipiului Bucuresti a fost luata pe picior.

Ministrul energiei: Salut insolventa RADET

Intrarea in insolventa a RADET inseamna ca Regia va plati facturile la zi catre ELCEN, plati care nu sunt un moft, ci o necesitate absoluta pentru ca populatia sa primeasca apa calda si caldura, a declarat ministrul Energiei, Victor Grigorescu, citat intr-un comunicat al ministerului, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )