Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cristian Calugaru la QA. Postacii Elenei Udrea, platiti din bani negri?

Antena3 Antena3,
Cristian Calugaru la QA. Postacii Elenei Udrea, platiti din bani negri?

Seful echipei de postaci ai Elenei Udrea recunoste ca articolele de propaganda de pe internet sunt platite cu bani negri. Mai mult, postarile impotriva Antenei 3 au fost si ele facute la comanda, iar pentru. continuă pe Antena3

Dezvaluiri de la confruntari: Postacii Elenei Udrea erau platiti cu 10.000 de euro pe luna

In urma confruntarilor dintre Elena Udrea si denuntatorii sai, procurorii au aflat ca postacii care scriau mesaje pozitive despre PDL si Elena Udrea erau platiti lunar cu 10. 000 de euro.

Apar nume noi in dosarul Elenei Udrea

Apar nume noi in dosarul Elenei Udrea. in cadrul confruntarilor de la DNA a fost invocat numele lui Cristi Calugaru. Mana dreapta a Elenei Udrea pe vremea cand era sefa la PDL, el este cel.

Avocatul Elenei Udrea: Confruntarile au demontat in intregime acuzatiile procurorilor. Nu doamna Udrea si-a ascuns privirea in timpul discutiilor, ci ceilalti

Avocatul Elenei Udrea a declarat, joi, la finalul confruntarilor dintre Elena Udrea si denuntatorii din dosarul Gala Bute, ca au fost demontate in intregime acuzatiile procurorilor. El a spus ca in cadrul.

Avocatul Elenei Udrea: Confruntarile au demontat in intregime acuzatiile procurorilor. Nu doamna Udrea si-a ascuns privirea in timpul discutiilor, ci ceilalti (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea a declarat, joi, la finalul confruntarilor dintre Elena Udrea si denuntatorii din dosarul Gala Bute, ca au fost demontate in intregime acuzatiile procurorilor. El a spus ca in cadrul.

Echipa Elenei Udrea, pe Facebook: Elementele din referatul DNA, trunchieri si denaturari. Documentul pare sa faca parte din categoria povesti nemuritoare

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a reactionat, pe pagina de Facebook, la referatul DNA pentru cererea de prelungire a arestului preventiv, afirmand ca acesta contine trunchieri si denaturari si ca DNA ar trebui sa prezinte declaratiile in intregime.

Confruntarile Elenei Udrea cu denuntatorii s-au terminat. Avocat: Au fost puse sute de intrebari

50 - Avocatul Elenei Udrea a declarat, joi, la finalul confruntarilor, ca Stefan Lungu a afirmat in fata procurorilor ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale nu a stiut despre faptul ca el facea.

Procurorii au aflat cum functiona aparatul de propaganda al Elenei Udrea

Inculpatii din dosarul Gala Bute au recunoscut ca Elena Udrea platea 10. 000 euro lunar unei echipe care distribuia mesaje pozitive despre ea pe internet. Aceste afirmatii au fost facute in timpul confruntarii care a avut loc la DNA intre fostul ministru si denuntatorii sai.

Mesajul Elenei Udrea inainte de confruntarea cu denuntatorul

Elena udrea a postat, joi, prin intermediul echipei de comunicare, un mesaj pe pagina personala de Facebook, prin care spune ca in cursul acestei zile vor avea loc confruntari in intre aceasta si denuntatorii sai, in dosarul Gala Bute.

Sorina Matei, acuzata ca era sefa postacilor Elenei Udrea

Jurnalista Sorina Matei este acuzata de seful postacilor pentru Elena Udrea, ca si ea era un fel de coordonator al acestor postari favorabile fostului ministru. intr-o interventie in emisiunea Sorinei.

Lucian Bolcas, la Subiectiv: Apararea Elenei Udrea, pe doua planuri. Cel al ofensivei publice, care vrea sa o scoata eroina, respectiv cel juridic

Avocatul Lucian Bolcas a vorbit, in editia de vineri seara a emisiunii Subiectiv, despre strategia de aparare la fostului ministru al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, care se desfasoara pe doua planuri:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )