Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cristian David a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a primit mita o jumatate de milion de euro

Hotnews Hotnews,
 Cristian David a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a primit mita o jumatate de milion de euro

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost trimis in judecata de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit 500. 000 de euro mita, alaturi de fostul prefect al judetului Buzau, Marian Bigiu. continuă pe Hotnews

Cristian David a fost trimis in judecata, fiind acuzat de luare de mita (VIDEO)

Fostul ministrul de Interne, Cristian David, a fost trimis in judecata pentru luare mita pentru fapte comise in perioada 2007 - 2008, informeaza B1 TV. Alaturi de el mai sunt trimise si alte persoane, printre care.

Cristian David, fost ministru de Interne, trimis in judecata pentru LUARE DE MITA

Cristian David, fostul ministru de Interne al Romaniei din timpul Guvernului Tariceanu, a fost trimis, joi, in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita.

Cristian David a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost trimis in judecata, joi, de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren.

Tatal care a fost filmat de propria fiica in timp ce o viola a fost trimis in judecata

Constantin Aveloiu, in varsta de 41 de ani, care a fost filmat de propria fiica in timp ce o viola, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu.

Fostul ministru de Interne Cristian David, trimis in judecata

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost trimis in judecata, fiind acuzat de luare de mita. Procurorii il acuza pe David ca ar fi primit 500. 000 de euro mita ca sa intervina la un prefect, astfel.

Fostul ministru Cristian David, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care.

Fostul ministru de Interne Cristian David, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie l-au trimis in judecata pe fostul ministru de Interne, Cristian David, sub acuzatia de luare de mita. David este judecat in stare de libertate.

Antrenorul de fotbal Leon Buhai, trimis in judecata in al doilea dosar. Acesta este acuzat de pedofilie

La inceputul acestei saptamani, antrenorul de fotbal Leon Buhai a fost trimis in judecata in al doilea dosar. Anchetatorii il acuza pe acesta de pedofilie, faptele fiind comise in perioada in care antrenorul era trimis in judecata pentru comportament sexual indecent in fata minorilor.

Afaceri la primarie, cu propriul frate. Edilul din Homocea, trimis in judecata pentru ca si-a obligat fratele sa deszapezeasca comuna

Primarul liberal al comunei vrancene Homocea a fost trimis in judecata, pentru conflict de interese, dupa ce a atribuit fratelui sau trei contracte din bani publici pentru deszapezirea drumurilor in comuna, in perioada 2011-2013.

Dosarul omului de afaceri Theodor Berna a fost trimis de Tribunalul Prahova la o instanta din Bucuresti

Tribunalul Prahova, pe rolul caruia se afla, din noiembrie anul trecut, dosarul in care omul de afaceri Theodor Berna este judecat pentru evaziune fiscala, a trimis cauza la Bucuresti, considerand ca nu intra in competenta sa teritoriala sa judece acest proces.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )