Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cristian David a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian David a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost trimis in judecata, joi, de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian David a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a primit mita o jumatate de milion de euro

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost trimis in judecata de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit 500. 000 de euro mita, alaturi de fostul prefect al judetului Buzau, Marian Bigiu.

Cristian David, fost ministru de Interne, trimis in judecata pentru LUARE DE MITA

Cristian David, fostul ministru de Interne al Romaniei din timpul Guvernului Tariceanu, a fost trimis, joi, in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita.

Cristian David a fost trimis in judecata, fiind acuzat de luare de mita (VIDEO)

Fostul ministrul de Interne, Cristian David, a fost trimis in judecata pentru luare mita pentru fapte comise in perioada 2007 - 2008, informeaza B1 TV. Alaturi de el mai sunt trimise si alte persoane, printre care.

Fostul ministru Cristian David, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care.

Procurorul lui Voiculescu, Emilian Eva, suspendat din functie dupa ce a fost arestat preventiv pentru luare de mita

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, luni, sa-l suspende din functie pe procurorul Emilian Eva, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce acesta a fost arestat preventiv pentru luare de mita in dosarul in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si fals in declaratii.

Tatal care a fost filmat de propria fiica in timp ce o viola a fost trimis in judecata

Constantin Aveloiu, in varsta de 41 de ani, care a fost filmat de propria fiica in timp ce o viola, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu.

Fostul ministru de Interne Cristian David, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie l-au trimis in judecata pe fostul ministru de Interne, Cristian David, sub acuzatia de luare de mita. David este judecat in stare de libertate.

Un politist a fost arestat preventiv 30 de zile pentru luare de mita

Un agent de politie din comuna Nasturelu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 2000 de lei drept mita.

Procurorul Emilian Eva, arestat pentru luare de mita, a fost suspendat din functie

Procurorul Emilia Eva, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, arestat pentru luare de mita, in dosarul in care este acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, a fost suspendat din functie de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Procurorul Emilian Eva, arestat pentru luare de mita, a fost suspendat din functie

Consiliul Superior al Magistraturii l-a suspendat din functie pe procurorul Emilian Eva. Acesta este arestat pentru luare de mita in dosarul in care e acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri. Eva, procuror in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )