Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cristian Diaconescu va clarifica astazi candidatura sa la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Diaconescu va clarifica astazi candidatura sa la prezidentiale

Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, spune, intr-o postare de ieri, de pe pagina sa oficiala de Facebook, ca va clarifica astazi, in cadrul unei conferinte de presa, pozitia definitiva referitoare la candidatura domniei sale. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Diaconescu: Imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi fi sau nu sustinut de un partid

Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscarea Populara si candidatul PMP la alegerile prezidentiale spune, intr-o postare de vineri, de pe pagina sa oficiala de Facebook, ca isi va duce candidatura pana la sfarsit, indiferent daca va beneficia sau nu de sustinerea unui partid. Diaconescu adauga ca aceasta atitudine vine din datoria morala fata de sustinatorii sai si de societate. Va multumesc tuturor pentru faptul ca imi sunteti alaturi. Acest lucru ma face sa imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi beneficia sau nu de sustinerea unui partid. Consider ca aceasta este o datorie morala fata de dumneavoastra si de societate, spune, pe Facebook, fostul ministru de Externe.

Cristian Diaconescu: imi anunt candidatura ca independent. Nu voi mai fi membru al PMP

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, CristianDiaconescu, a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi da demisia din PMP si ca va candida independent la alegerile prezidentiale.

Cristian Diaconescu: imi anunt candidatura ca independent. Nu voi mai fi membru al PMP (VIDEO)

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, CristianDiaconescu, a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi da demisia din PMP si ca va candida independent la alegerile prezidentiale.

Cristian Diaconescu: imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi beneficia de sustinerea unui partid

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Cristian Diaconescu, a afirmat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca isi va duce candidatura pana la sfarsit, indiferent daca va beneficia sau nu de sustinerea.

VIDEO. UPDATE. Cristian Diaconescu DEMISIONEAZA din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al CR Romania, remis redactiei.

VIDEO. Cristian Diaconescu anunta ca va demisiona din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al CR Romania, remis redactiei.

Cristian Diaconescu anunta ca va demisiona din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al departamentului de comunicare al politicianului, remis redactiei.

PMP Cluj: Colegiul Director va discuta schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, ar putea candida Elena Udrea

Presedintele PMP Cluj, Adrian Gurzau, sustine ca in sedinta Colegiului Director al partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare va fi pusa in discutie schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Presedintie, iar acesta ar putea fi inlocuit cel mai probabil de Elena Udrea. Intrebat, vineri, cum comenteaza postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legata de faptul ca isi va duce candidatura la Presedintie pana la capat, indiferent daca va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzau a declarat pentru Mediafax ca este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur.

Cristian Diaconescu: Interpretarea ungara a Tratatului cu Romania seamana cu cea a Rusiei privind anexarea Crimeei

Interpretarea pe care Ministerul ungar de Externe o da Tratatului politic cu Romania, in legatura cu autonomia teritoriala pe criterii etnice, este foarte asemanatoare cu motivarea Federatiei Ruse privind anexarea Crimeei, a declarat, sambata, pentru Mediafax, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, candidat la alegerile prezidentiale.

Cristian Diaconescu pleaca din PMP si candideaza independent la presedintie

Pre and sedintele Funda and tiei Mi and scarea Populara, Cristian Diaconescu, va renunta la functia sa din cadrul Partidului Miscarea Populara pentru a candida independent la prezidentiale, a declarat domnia sa astazi, in cadrul unei conferinte de presa. Le multumesc celor din PMP care m-au ajutat in campania desfasurata pana acum . Considerand ca orice noua evaluare publica nu isi are rostul vreau sa va spun ca imi anunt candidatura ca independent la Presedintia Romaniei. in mod evident nu voi mai fi membru PMP. Voi ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara, a afirmat Cristian Diaconescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )