Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cristian Diaconescu, PMP: Candidatura mea este un angajment fata de tara

România Liberă România Liberă,
Cristian Diaconescu, PMP: Candidatura mea este un angajment fata de tara

Prezidentiabilul PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva oamenilor din PMP care au mintit la televizor in legatura cu numarul de semnaturi stranse, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cristian Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa mi-l respect

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva oamenilor din PMP care au mintit la televizor in legatura cu numarul de semnaturi stranse, potrivit Mediafax.

Cristian Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa-l respect

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva.

Cristian Diaconescu: Acordul de Asociere este un pas important spre Reunificare

Candidatul la prezidentiale din partea PMP, Cristian Diaconescu, a declarat astazi in cadrul lucrarilor de la Universitatea de Vara de la Izvorul Muresului, ca semnarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova este garantat un pas spre Reunificare.

Cristian Diaconescu: Acordul de Asociere este un pas important spre reunificare

Candidatul la prezidentiale din partea PMP, Cristian Diaconescu, a declarat astazi, in cadrul lucrarilor de la Universitatea de Vara de la Izvorul Muresului, ca semnarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova este garantat un pas spre Reunificare.

Disensiuni in PMP pe tema prezidentiabilului: Candidatura lui Cristian Diaconescu, contestata de membrii formatiunii

Disensiuni in PMP pe tema prezidentiabilului. Candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintia Romaniei e contestata tocmai de membrii formatiunii din care face parte. Presedintele Organizatiei de Femei a.

Elena Basescu o acuza pe Udrea ca interzice filialelor PMP sa stranga semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintie

Elena Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca organizatiile PMP au probleme in a strange semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru.

Elena Basescu o acuza pe Udrea ca blocheaza strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintie

Elena Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca organizatiile PMP au probleme in procesul de strangere de semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Cristian Diaconescu, acuzand-o pe Elena Udrea ca ar interzice acest.

Mii de semnaturi, stranse pentru Cristian Diaconescu, de organizatiile PMP din teritoriu

Cristian Diaconescu a strans 6. 900 de semnaturi, la Arad si 1. 000 la Cluj. Elena Udrea a declarat, miercuri, ca PMP este in urma cu strangerea de semnaturi, dar vor recupera.

Mii de semnaturi, stranse pentru Cristian Diaconescu de organizatiile PMP din teritoriu

Cristian Diaconescu a strans 6. 900 de semnaturi, la Arad si 1. 000 la Cluj. Elena Udrea a declarat, miercuri, ca PMP este in urma cu strangerea de semnaturi, dar vor recupera.

Cristian Diaconescu: Republica Moldova este amenintata de Rusia. Reunificarea cu Romania se va realiza categoric

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale a declarat, marti, ca reunificarea Republicii Moldova cu Romania se va realiza categoric, intrucat un popor nu poate fi separat foarte mult timp. Mai mult, Diaconescu a mai afirmat ca Republica Moldova este amenintata de Rusia, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2666 seconds )