Libnet.ro
UNICEF

07:30

Disensiuni in PMP pe tema prezidentiabilului: Candidatura lui Cristian Diaconescu, contestata de membrii formatiunii

B1 B1,
Disensiuni in PMP pe tema prezidentiabilului: Candidatura lui Cristian Diaconescu, contestata de membrii formatiunii

Disensiuni in PMP pe tema prezidentiabilului. Candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintia Romaniei e contestata tocmai de membrii formatiunii din care face parte. Presedintele Organizatiei de Femei a. continuă pe B1

Elena Basescu o acuza pe Udrea ca blocheaza strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintie

Elena Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca organizatiile PMP au probleme in procesul de strangere de semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Cristian Diaconescu, acuzand-o pe Elena Udrea ca ar interzice acest.

Elena Basescu o acuza pe Udrea ca interzice filialelor PMP sa stranga semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintie

Elena Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca organizatiile PMP au probleme in a strange semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru.

Cristian Diaconescu, PMP: Candidatura mea este un angajment fata de tara

Prezidentiabilul PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva oamenilor din PMP care au mintit la televizor in legatura cu numarul de semnaturi stranse, informeaza Mediafax.

Cristian Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa mi-l respect

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva oamenilor din PMP care au mintit la televizor in legatura cu numarul de semnaturi stranse, potrivit Mediafax.

Cristian Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa-l respect

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera un angajament fata de tara, pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva.

Mii de semnaturi, stranse pentru Cristian Diaconescu, de organizatiile PMP din teritoriu

Cristian Diaconescu a strans 6. 900 de semnaturi, la Arad si 1. 000 la Cluj. Elena Udrea a declarat, miercuri, ca PMP este in urma cu strangerea de semnaturi, dar vor recupera.

Mii de semnaturi, stranse pentru Cristian Diaconescu de organizatiile PMP din teritoriu

Cristian Diaconescu a strans 6. 900 de semnaturi, la Arad si 1. 000 la Cluj. Elena Udrea a declarat, miercuri, ca PMP este in urma cu strangerea de semnaturi, dar vor recupera.

Cristian Diaconescu: Republica Moldova este amenintata de Rusia. Reunificarea cu Romania se va realiza categoric

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale a declarat, marti, ca reunificarea Republicii Moldova cu Romania se va realiza categoric, intrucat un popor nu poate fi separat foarte mult timp. Mai mult, Diaconescu a mai afirmat ca Republica Moldova este amenintata de Rusia, informeaza Mediafax.

Cristian Diaconescu: Reunificarea Romaniei cu Republica Moldova se va realiza categoric

Candidatul PMP la presedintie, Cristian Diaconescu, a declarat, marti, ca reunificarea Republicii Moldova cu Romania se va realiza categoric, intrucat un popor nu poate fi separat foarte mult timp, transmite.

Cristian Diaconescu: Acordul de Asociere este un pas important spre reunificare

Candidatul la prezidentiale din partea PMP, Cristian Diaconescu, a declarat astazi, in cadrul lucrarilor de la Universitatea de Vara de la Izvorul Muresului, ca semnarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova este garantat un pas spre Reunificare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )