Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Diaconescu s-a retras din PMP stiind ca vor urma discutii despre implicarea sa in suspendarea presedintelui, in 2007

B1 B1,
Cristian Diaconescu s-a retras din PMP stiind ca vor urma discutii despre implicarea sa in suspendarea presedintelui, in 2007

Cristian Diaconescu a decis sa demisioneze din PMP si sa candideze independent la alegerile prezidentiale pentru ca avea la cunostinta faptul ca in Colegiul National de marti ar fi urmat sa se discute despre. continuă pe B1

Cristian Diaconescu intentioneaza sa demisioneze din PMP si sa candideze independent la prezidentiale

Cristian Diaconescu a anuntat, luni, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intentioneaza sa isi dea demisia din Partidul Miscarea Populara, urmand sa candideze independent la alegerile prezidentiale,.

Cristian Diaconescu pleaca din PMP si candideaza independent la presedintie

Pre and sedintele Funda and tiei Mi and scarea Populara, Cristian Diaconescu, va renunta la functia sa din cadrul Partidului Miscarea Populara pentru a candida independent la prezidentiale, a declarat domnia sa astazi, in cadrul unei conferinte de presa. Le multumesc celor din PMP care m-au ajutat in campania desfasurata pana acum . Considerand ca orice noua evaluare publica nu isi are rostul vreau sa va spun ca imi anunt candidatura ca independent la Presedintia Romaniei. in mod evident nu voi mai fi membru PMP. Voi ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara, a afirmat Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu si-a anuntat candidatura la prezidentiale ca independent si demisia din PMP

Cristian Diaconescu si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din postura de independent si demisia din Partidul Miscarea Populara, dupa ce au aparut voci critice in randul PMP care au cerut schimbarea candidaturii sale cu cea a Elenei Udrea, motivul invocat fiind ca Diaconescu nu poate strange semnaturile necesare. Elena Udrea a convocat o conferinta ad-hoc la 10 minute dupa ce Cristian Diaconescu isi incepuse conferinta. Ea a declarat ca este pregatita sa isi asume candidatura la presedintia Romaniei si ca il poate invinge pe premierul Victor Ponta in orice competitie. HotNews a transmis LIVE TEXT principalele declaratii.

PMP Cluj: Colegiul Director va discuta schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, ar putea candida Elena Udrea

Presedintele PMP Cluj, Adrian Gurzau, sustine ca in sedinta Colegiului Director al partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare va fi pusa in discutie schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Presedintie, iar acesta ar putea fi inlocuit cel mai probabil de Elena Udrea. Intrebat, vineri, cum comenteaza postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legata de faptul ca isi va duce candidatura la Presedintie pana la capat, indiferent daca va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzau a declarat pentru Mediafax ca este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur.

Cristian Diaconescu se rupe de PMP: Candidez independent la Presedintie

Cristian Diaconescu, care si-a anuntat candidatura le prezidentiale din partea PMP a anuntat, luni, ca va candida independent, precizand ca nu va mai fi membru PMP, dar ca va ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara.

Membrii PMP Bihor voteaza, pe Facebook, pentru candidatul la Presedintie. Aleg intre Cristian Diaconescu si Elena Udrea

Cei circa 600 de membri ai PMP Bihor vor decide printr-un vot exprimat pe pagina de Facebook a filialei daca il mentin drept candidat la Presedintie pe Cristian Diaconescu sau daca, dimpotriva, vor inlocuirea acestuia cu presedintele formatiunii, Elena Udrea.

Liderul PMP Arad: O disociere a partidului de Cristian Diaconescu ar crea haos

Florin Remetan, liderul PMP Arad, a afirmat, vineri, ca nu vede posibila o disociere a partidului de Cristian Diaconescu, adaugand ca acest lucru ar crea haos in filiale si ar putea afecta credibilitatea.

VIDEO. UPDATE. Cristian Diaconescu DEMISIONEAZA din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al CR Romania, remis redactiei.

VIDEO. Cristian Diaconescu anunta ca va demisiona din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al CR Romania, remis redactiei.

Cristian Diaconescu anunta ca va demisiona din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al departamentului de comunicare al politicianului, remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )