Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cristian-Gabriel Hrituc a fost eliberat din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Cristian-Gabriel Hrituc a fost eliberat din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale

Cristian-Gabriel Hrituc a fost eliberat din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale

Cristian-Gabriel Hrituc, consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale, a fost eliberat luni din functie, informeaza Presedintia.

Consilierul prezidential Cristian Hrituc, eliberat din functie de Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul de eliberare din functie a consilierului de stat Cristian-Gabriel Hrituc, incepand cu data de 8 septembrie 2014, informeaza Administratia Prezidentiala.

Fiul omului de afaceri Viorel Micula a picat Bac-ul si in sesiunea de toamna: el a fost eliminat din examen pentru ca a incercat sa copieze. Presa britanica: A aflat pe propria piele ca banii nu pot cumpara totul

Victoras Micula, fiul omului de afaceri oradean Viorel Micula, a fost eliminat din examen in sesiunea de toamna a Bacalaureatului, dupa ce a fost prins copiind la proba scrisa de Limba si literatura romana, relateaza VoceaTransilvaniei. ro. Adolescentul, cunoscut pentru stilul sau de viata extravagant, nu reusise sa promoveze Bacalaureatul nici in prima sesiune, el picand examenul tot la proba de Romana. Despre performanta fiului milionarului roman a scris si tabloidul britanic Daily Mirror, afirmand ca acesta a aflat pe propria piele ca banii nu pot cumpara totul.

Consilierul prezidential Cristian Hrituc, eliberat din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de eliberare din functie din cadrul Administratiei Prezidentiale a luiCristian Hrituc. Eliberarea din functie are loc incepand cu data de luni, 8.

Primul tur al prezidentialelor vine concomitent cu demiterea lui Traian Basescu din functia de presedinte

Referndumul privind suspendarea presedintelui va fi organizat simultan cu primul tur al prezindetialelor, dar are nevoie de preenta a 50% din numarul alegatorilor pentru a fi valid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )