Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cristian Melesteu, fost director in MTS, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Melesteu, fost director in MTS, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Procurorii din cadrul DNA au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectul Cristian Melesteu, director al Directiei Programe si Activitati pentru Studenti din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, pentru comiterea infractiunilor de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si uz de fals. continuă pe Ziarul Bursa

DNA: Cristian Melesteu, fost director in Ministerul Tineretului si Sportului, urmarit penal dupa ce ar fi organizat din fonduri publice o tabara pentru o organizatia de tineret a partidului

Cristian Melesteu, fost director al Directiei Programe si Activitati pentru Studenti din cadrul Ministerul Tineretului si Sportului, este urmarit penal de Directia Nationala Anticoruptie pentru abuz in serviciu si uz de fals, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA. Procurorii il acuza ca in 2013, sub pretextul desfasurarii unui proiect studentesc, a organizat la un hotel din Poiana Brasov o tabara politica de dezvoltare personala si leadership pentru organizatia de tineret a unui partid politic, cheltuielile fiind suportate din fondurile publice ale ministerului.

Cristian Melesteu, fost director in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, pus sub urmarire penala

Cristian Melesteu, fost director al Directiei Programe si Activitati pentru Studenti din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, a fost pus sub urmarire penala pentru abuz in serviciu si uz de fals. El a fost luni la DNA pentru a i se aduce la cunostinta aceste acuzatii.

Directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Vaslui, urmarit penal pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri

Judecatoria Vaslui a intors ancheta procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui si a dispus inceperea urmaririi penale a directorului Agentiei pentru Protectia Mediului APM) Vaslui, Madalina Nistor, pentru abuz in serviciu, fals intelectual si fals in inscrisuri oficiale.

Fost primar din Neamt condamnat penal pentru compensari cu ingrasaminte chimice

Vasile Baghiu, fostul primar al comunei Savinesti a fost gasit vinovat de abuz in serviciu contra intereselor publice. Sentinta luata de catre magistratii Judecatoriei Piatra Neamt poate fi atacata la Tribunalul Neamt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )