Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristian Mungiu a discutat online despre filmul Dupa dealuri: Nu vad de ce intr-o tara cu oameni sarmani si cu atita nevoie de educatie, construirea unei catedrale care costa sute de milioane e o asemenea prioritate

Hotnews Hotnews,
Cristian Mungiu a discutat online despre filmul Dupa dealuri: Nu vad de ce intr-o tara cu oameni sarmani si cu atita nevoie de educatie, construirea unei catedrale care costa sute de milioane e o asemenea prioritate

Regizorul Cristian Mungiu a discutat online cu cititorii HotNews. ro despre filmul sau Dupa dealuri, care a avut premiera in Romania saptamina trecuta. Dupa dealuri, deja premiat la Cannes pentru cel mai bun scenariu realizat dupa cartea scrisa de Tatiana Niculescu Bran) si cea mai buna interpretare feminina, va reprezenta Romania in cursa pentru nominalizarea la Oscarul pentru cel mai bun film strain. Cristian Mungiu va raspune la restul intrebarilor postate de cititori in cursul acestei saptamani. continuă pe Hotnews

Cristian Mungiu discuta online luni de la 13.00 despre filmul Dupa dealuri

Regizorul Cristian Mungiu discuta online cu cititorii HotNews. ro luni de la ora 13. 00 despre filmul sau Dupa dealuri, care a avut premiera in Romania saptamina trecuta. Dupa dealuri, deja premiat la Cannes pentru cel mai bun scenariu realizat dupa cartea scrisa de Tatiana Niculescu Bran) si cea mai buna interpretare feminina, va reprezenta Romania in cursa pentru nominalizarea la Oscarul pentru cel mai bun film strain. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articoluluiNu puneti mai mult de doua intrebari, astfel incit invitatul sa poate raspunde cit mai multor cititori.

Filmul Dupa dealuri, la editia jubiliara a festivalului de film de la Viena.

Filmul lui Cristian Mungiu, Dupa dealuri va reprezenta Romania la cea de-a 50-a editie a Viennalei - cel mai mare festival de film din Austria care va loc in perioada 25 octombrie - 7 noiembrie. Publicatii prestigioase din Austria, precum cotidianul Die Presse, recomanda productia romaneasca printre cele mai interesante si importante 20 de filme artistice, care vor putea fi vizionate in cadrul Viennalei. La cele doua proiectii ale filmului Dupa dealuri, programate pe 30 octombrie si .

Filmul Dupa dealuri a avut prima aparitie pe marile ecrane, intr-un cinema din Bucuresti (VIDEO)

Premiera oficiala a filmului Dupa dealuri a avut loc joi seara, la cinematograful Patria din Capitala. Cristian Mungiu a semnat atat scenariul cat si regia acestei pelicule. Sala cinematografului.

De ce Dupa Dealuri este cel mai bun film despre Romania filmat in ultimii 20 de ani

Titlul nu are un semn de intrebare la sfarsit pentru ca e o certitudine. Dupa dealuri Beyond the Hills), ultimul film regizat de Cristian Mungiu, este cel mai bun film despre Romania filmat in ultimii 20 de ani. Pe langa jocul impecabil al Cosminei Stratan maica Voichita), filmul exceleaza pentru ca reuseste sa povesteasca cu acuratete despre o felie groasa a societatii romanesti, fara sa foloseasca tuse tari si nici ingredientele succesului facil: sexul sau violenta. In Dupa dealuri nu veti vedea nici imagini aluzive despre calugarite lesbiene si nici albul ochilor tras peste irisul unui exorcizat. Punctual insa, iata motivele care sustin afirmatia din titlu.

De ce Dupa Dealuri este cel mai bun film despre Romania din ultimii 20 de ani

Titlul nu are un semn de intrebare la sfarsit pentru ca e o certitudine. Dupa dealuri Beyond the Hills), ultimul film regizat de Cristian Mungiu, este cel mai bun film despre Romania din ultimii 20 de ani. Pe langa jocul impecabil al Cosminei Stratan maica Voichita), filmul exceleaza pentru ca reuseste sa povesteasca cu acuratete despre o felie groasa a societatii romanesti, fara sa foloseasca tuse tari si nici ingredientele succesului facil: sexul sau violenta. In Dupa dealuri nu veti vedea nici imagini aluzive despre calugarite lesbiene si nici albul ochilor tras peste irisul unui exorcizat. Punctual insa, iata motivele care sustin afirmatia din titlu.

Dupa dealuri suntem noi.

Filmul lui Cristian Mungiu, premiat la Cannes pentru scenariu si pentru interpretarea actritelor din rolurile principale, Cosmina Stratan si Cristina Flutur, a avut parte la Bucuresti de o dubla lansare. A functionat pe post de cireasa pe tort la inchiderea festivalului premium Les filmes de Cannes a Bucarest la cinema Studio si a avut premiera la cinema Patria. Este de prisos sa spunem ca cele doua cinematografe s-au dovedit insuficiente pentru publicul care le-a luat .

Scandal la premiera filmului Dupa dealuri! Regizorul Cristian Mungiu a rabufnit, iar invitatii au parasit sala!

Ceea ce trebuia sa fie o lansare cu fast, ca la Cannes, la care participa lumea buna a Bucurestiului, s-a transformat intr-un fiasco. Regizorul Cristian Mungiu a rabufnit din pricina nervilor intinsi la maximum. De vina au fost conditiile tehnice proaste ale cinematografului Patria. Continue reading .

INTERVIU Cristian Mungiu, regizor: La Cannes am ratat cvasi-complet bucuria, eliberarea

Laureat cu Palme dOr in 2007 si premiat din nou in acest an pentru scenariu, Cristian Mungiu marturiseste ca, in realitate, marele eveniment l-a prins amortit si ca primul gand care i-a venit a fost sa-i multumeasca lui Dumnezeu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )