Libnet.ro
UNICEF

12:30

Scandal la premiera filmului Dupa dealuri! Regizorul Cristian Mungiu a rabufnit, iar invitatii au parasit sala!

ADPM ADPM,
Scandal la premiera filmului Dupa dealuri! Regizorul Cristian Mungiu a rabufnit, iar invitatii au parasit sala!

Ceea ce trebuia sa fie o lansare cu fast, ca la Cannes, la care participa lumea buna a Bucurestiului, s-a transformat intr-un fiasco. Regizorul Cristian Mungiu a rabufnit din pricina nervilor intinsi la maximum. De vina au fost conditiile tehnice proaste ale cinematografului Patria. Continue reading . continuă pe ADPM

Filmul Dupa dealuri a avut prima aparitie pe marile ecrane, intr-un cinema din Bucuresti (VIDEO)

Premiera oficiala a filmului Dupa dealuri a avut loc joi seara, la cinematograful Patria din Capitala. Cristian Mungiu a semnat atat scenariul cat si regia acestei pelicule. Sala cinematografului.

Filmul Dupa dealuri, la editia jubiliara a festivalului de film de la Viena.

Filmul lui Cristian Mungiu, Dupa dealuri va reprezenta Romania la cea de-a 50-a editie a Viennalei - cel mai mare festival de film din Austria care va loc in perioada 25 octombrie - 7 noiembrie. Publicatii prestigioase din Austria, precum cotidianul Die Presse, recomanda productia romaneasca printre cele mai interesante si importante 20 de filme artistice, care vor putea fi vizionate in cadrul Viennalei. La cele doua proiectii ale filmului Dupa dealuri, programate pe 30 octombrie si .

Cristian Mungiu, Ana Blandiana si Georgeta Filitti, decorati de Regele Mihai I.

Regizorul Cristian Mungiu, scriitoarea Ana Blandiana si istoricul Georgeta Filitti se numara printre cele 22 de personalitati care au fost decorate, miercuri, de Regele Mihai I, in cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Elisabeta din Bucuresti, informeaza Mediafax. Principesa mostenitoare Margareta a acordat, in numele Regelui Mihai I, in timpul ceremoniei, Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate unui numar de opt personalitati: Tia Cudinov, Mihaela Bobora, Cornelia Anghel, Teodor .

INTERVIU Cristian Mungiu, regizor: La Cannes am ratat cvasi-complet bucuria, eliberarea

Laureat cu Palme dOr in 2007 si premiat din nou in acest an pentru scenariu, Cristian Mungiu marturiseste ca, in realitate, marele eveniment l-a prins amortit si ca primul gand care i-a venit a fost sa-i multumeasca lui Dumnezeu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )