Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cristian Preda: Declaratia lui Crin Antonescu despre pozitionarea PNL nu e, precum alte declaratii, un delir

B1 B1,
Cristian Preda: Declaratia lui Crin Antonescu despre pozitionarea PNL nu e, precum alte declaratii, un delir

Cristian Preda, vicepresedinte PDL, afirma ca presedintele PNL Crin Antonescu a facut de-a lungul timpului declaratii inacceptabile, dar asta nu inseamna ca spune intotdeauna aiureli. Referitor la. continuă pe B1

Cristian Preda: Faptul ca Antonescu a facut declaratii inacceptabile despre PDL nu inseamna ca spune intotdeauna aiureli

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca faptul ca liderul PNL, Crin Antonescu, a facut de-a lungul timpului declaratii inacceptabile despre PDL si PPE nu inseamna ca spune intotdeauna.

De ce nu si-a dat Crin Antonescu DEMISIA din politica, asa cum a PROMIS. ...

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat intr-un interviu pentru El Mundo ca, din punctul sau de vedere, crede ca va fi viitorul presedinte al Romaniei. Cred ca voi fi noul presedinte al Romaniei, dar acest lucru nu este estential pentru mine. Pe mine ma intereseaza Romania, o Europa prospera, libera, deschisa si solidara, a precizat presedintele Senatului, Crin Antonescu. Intrebat de ce nu a renuntat la viata politica asa cum a promis in cazul in care Traian Basescu va ramane in functia de .

Crin Antonescu a discutat cu omologul sau spaniol despre ridicarea restrictiilor pentru muncitorii romani

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a avut, miercuri, o intalnire cu omologul spaniol Pio Garcia-Escudero Marquez, cu care a discutat despre ridicarea restrictiilor pentru muncitorii romani pana la .

Eugen Nicolaescu, despre absenta lui Crin Antonescu de la lansarea candidatilor USL in Sectorul 1: Din cate stiu, nu e in Bucuresti, are alt program

Ludovic Orban si Eugen Nicolaescu au explicat, sambata, de ce liderul PNL Crin Antonescu a lipsit de la lansarea candidatilor USL pentru Sectorul 1, spunand ca acesta nu se afla in Bucuresti si ca nu a.

Mihai Razvan Ungureanu, despre afirmatiile lui Crin Antonescu privind apropierea PNL de PPE: Reprezinta deruta din punct de vedere doctrinar.

Mihai Razvan Ungureanu sustine ca afirmatiile lui Crin Antonescu privind o apropiere a PNL fata de PPE reprezinta o deruta absoluta. Eu cred ca este vorba de o deruta absoluta si care este prezenta.

Crin Antonescu a discutat la Madrid despre restrictiile de pe piata muncii, situatia economica si rolul parlamentelor

Ridicarea restrictiilor impuse romanilor pe piata fortei de munca din Spania, dificila situatie economica actuala si rolul parlamentelor din tarile democratice au fost temele principale de discutie abordate de presedintele Senatului Romaniei, Crin Antonescu, la reuniunea avuta miercuri la Madrid cu omologul sau spaniol, presedintele Senatului spaniol, Pio Garcia-Escudero Marquez, anunta Agerpres.

Renate Weber: M-a surprins afirmatia lui Antonescu despre apropierea de PPE

Renate Weber a declarat ca afirmatiile lui Crin Antonescu, in El Mundo, privind o apropiere a PNL de PPE au surprins-o. Europarlamentarul liberal sustine ca daca problema se va discuta in interiorul partidului,.

Renate Weber la RFI: M-a surprins afirmatia lui Antonescu despre apropierea de PPE; mi-ar parea rau sa iesim din ALDE

Renate Weber se arata surprinsa, intr-un interviu la RFI, de afirmatiile presedintelui liberal, Crin Antonescu, in El Mundo, privind o apropiere a PNL de PPE. Weber a declarat ca personal se simte foarte apropiata de grupul liberal din PE. Europarlamentarul liberal spera ca daca se va ridica problema in partid, va avea loc mai intai o dezbatere pe aceasta tema, dar nu inainte de alegerile parlamentare din decembrie.

Crin Antonescu nu a fost invitat sa participe la lansarea candidatilor liberali din Sectorul 1 la alegerile parlamentare

Liberalii din Sectorul 1 al Capitalei nu-l mai au deloc la suflet pe liderul lor, Crin Antonescu. in consecinta, lansarea candidatilor din colegiile Sectorului 1 se va desfasura in absenta presedintelui PNL.

Cristian Preda, ATAC DUR la adresa lui Schulz: Este AGENTUL ELECTORAL al lui Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda il acuza pe presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, ca este agentul electoral al lui Victor Ponta si atrage atentia ca a asistat la interventia lui Schulz din Parlamentul Romaniei in semn de respect pentru institutia parlamentara. Asist la interventia lui M. Schulz din Parlamentul Romaniei. O fac din respect pentru institutia parlamentara. Am fost, totusi, foarte mahnit sa constat ca presedintele PE si-a asumat rolul de agent electoral al .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )