Libnet.ro
UNICEF

12:00

Renate Weber la RFI: M-a surprins afirmatia lui Antonescu despre apropierea de PPE; mi-ar parea rau sa iesim din ALDE

Hotnews Hotnews,
Renate Weber la RFI: M-a surprins afirmatia lui Antonescu despre apropierea de PPE; mi-ar parea rau sa iesim din ALDE

Renate Weber se arata surprinsa, intr-un interviu la RFI, de afirmatiile presedintelui liberal, Crin Antonescu, in El Mundo, privind o apropiere a PNL de PPE. Weber a declarat ca personal se simte foarte apropiata de grupul liberal din PE. Europarlamentarul liberal spera ca daca se va ridica problema in partid, va avea loc mai intai o dezbatere pe aceasta tema, dar nu inainte de alegerile parlamentare din decembrie. continuă pe Hotnews

Renate Weber: M-a surprins afirmatia lui Antonescu despre apropierea de PPE

Renate Weber a declarat ca afirmatiile lui Crin Antonescu, in El Mundo, privind o apropiere a PNL de PPE au surprins-o. Europarlamentarul liberal sustine ca daca problema se va discuta in interiorul partidului,.

Renate Weber (PNL), la RFI: Decizia Senatului in cazul Diaconu e profund nefericita! Nu inteleg de ce nu a facut el un pas inapoi

Renate Weber critica votul Senatului, care a decis ca liberalul Mircea Diaconu, declarat incompatibil, isi poate pastra mandatul de parlamentar, in ciuda unui verdict al instantei supreme, care sustine contrariul. Eurodeputatul liberal spune, la RFI, ca votul din Camera Superioara este unul nefericit. Weber se arata surprinsa ca senatorul PNL nu a facut el insusi un pas inapoi.

Renate Weber, surprinsa de declaratiile lui Antonescu privind o apropiere a PNL de PPE.

Europarlamentarul PNL Renate Weber a declarat, vineri, la RFI ca este surprinsa de afirmatiile liderului partidului, Crin Antonescu, privind o apropiere a PNL de PPE, ea precizand ca se simte foarte apropiata de grupul liberal din PE, scrie Mediafax. Crin Antonescu a declarat intr-un interviu publicat joi in El Mundo ca PNL se uita cu interes la PPE, cu al carui program politic se aseamana in multe aspecte, desi se simte bine in grupul liberal. Presedintele liberal precizeaza ca exista in .

Europarlamentarul PNL Renate Weber, despre cazul Mircea Diaconu: Este o decizie profund nefericita

Europarlamentarul PNL Renate Weber a criticat decizia Senatului, cu privire la refuzul de revocare a colegului sau, Mircea Diaconu. Votul dat de senatori in acest caz este o decizie profund nefericita, a declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )