Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Sima prezinta Oscarul DNA: Pentru a nu afecta cresterea economica vijelioasa prevazuta de Ponta, statuetele soparla dossaris vor fi inmanate dupa ora 18, dar vor continua pana in zori

B1 B1,
Cristian Sima prezinta Oscarul DNA: Pentru a nu afecta cresterea economica vijelioasa prevazuta de Ponta, statuetele soparla dossaris vor fi inmanate dupa ora 18, dar vor continua pana in zori

Brokerul Cristian Sima analizeaza in mod ironic evenimentele care se petrec pe scena politica romaneasca. Acesta scrie pe contul sau de Facebook ca la DNA sunt organizate zilnic Oscaruri cu cele mai bune efecte. continuă pe B1

Cristian Sima prezinta Oscarul DNA: Efectele audio-vizuale vor fi asigurate de Hellvig si Coldea, la fel ca si scenariile adaptate sau originale

Brokerul Cristian Sima analizeaza in mod ironic evenimentele care se petrec pe scena politica romaneasca. Acesta scrie pe contul sau de Facebook ca la DNA sunt organizate zilnic Oscaruri cu cele mai bune efecte.

Brokerul Cristian Sima prezinta Oscarurile DNA

Brokerul Cristian Sima analizeaza in mod ironic evenimentele care se petrec pe scena politica romaneasca. Acesta scrie pe contul sau de Facebook ca la DNA sunt organizate zilnic Oscaruri cu cele mai bune efecte audio-vizuale, domeniu in care sunt specialisti Coldea si Hellvid, dar si ca Elena Udrea va avea in curand mai multe nominalizari decat Meryl Streep.

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati.

Udrea si Rudel Obreja, adusi din arest la DNA pentru a fi audiati in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 11:06 Avocatul Elenei Udrea: DNA a pus sub sechestru bunuri ale Elenei Udrea de cateva milioane de lei Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, a declarat la iesirea din sediul DNA ca procurorii au impus un sechestru asigurator pe bunuri apartinand fostului ministru al MDRT in valoare de cateva milioane lei.

Alexandra Hertanu: Am fost de bunavoie la DNA pentru a recupera hard-diskurile de la firma

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a precizat, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca a fost de bunavoie la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile firmei la care este.

Gheorghe Taralunga, profesor al Universitatii Ovidius, trimis in judecata de DNA pentru 11 infractiuni de luare de mita

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a lui Gheorghe Taralunga, profesor doctor universitar la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Acesta este.

Gheorghe Stefan, adus la DNA pentru un nou denunt. Pinalti a spus ca vrea sa colaboreze cu anchetatorii

Update 13. 03- Gheorghe Stefan a fost adus din arestul central la DNA, la aceasta ora, pentru un nou denunt. Gheorghe Stefan, zis Pinalti, este arestat in dosarul.

Vasile Turcu audiat la DNA pentru transferul lui Radu Stefan la Lazio

Fostul actionar dinamovist Vasile Turcu s-a prezentat, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in cazul transferului fundasului Radu Stefan de la Dinamo la echipa italiana Lazio Roma.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )