Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cristian Tudor Popescu, despre Grindeanu: E precum Kung Fu Panda, parea un urs dezarticulat

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, despre Grindeanu: E precum Kung Fu Panda, parea un urs dezarticulat

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat joi seara noua iesire la rampa a premierului Sorin Grindeanu. Aceasta aparitie a domnului Grindeanu este pentru mine uimitoare. E o. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, despre conflictul Grindeanu-Dragnea. Ce s-ar intampla daca premierul si-ar da demisia

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre motivele conflictului dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea. Toata aceasta sedinta, decalajele, programul de guveranre,.

Cristian Tudor Popescu, scenariu-soc dupa ce PSD a decis sa-i retraga sprijinul politic lui Sorin Grindeanu

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu spera ca premierul Sorin Grindeanu sa nu-si dea demisia. Daca domnul Grindeanu face un gest unic in istoria post-decembrista a Romaniei de a.

Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu, injuraturi publice: Tarcovnic pitigaiat, mizerie, panarama. Dihor securisto-comunist

Fostul presedinte Traian Basescu pare sa fi cedat nervos in timpul meciului Simonei Halep. Si s-a apucat sa-l injure public pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cel care a comentat meciul lui Halep, la.

C.T. Popescu: Premierul Grindeanu calca toate regulile partidelor comuniste si post-comuniste

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ca declaratiile facute de premierul Sorin Grindeanu miercuri seara dovedesc verticalitate si corectitudine, o respingere a unui mecanism care functioneaza in PCR de.

Reactia ULUITOARE a lui CTP dupa declaratiile lui Sorin Grindeanu: Am vazut Kung Fu Panda

Declaratiile acide ale Premierului Sorin Grindeanu de joi seara l-au uimit si pe Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a urmarit ceea ce Premierul a avut de spus in legatura cu demisa pe care i-o cere Dragnea,.

CTP il compara pe Dragnea cu Ceausescu, iar Grindeanu nu doreste sa se afunde in minciuna electorala

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre criza in care se afla coalitia de la guvernare si l-a comparat pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, cu Nicolae Ceausescu, acuzandu-l de propaganda.

Tudor Chirila: Sorin Grindeanu este din acelasi aluat ca Liviu Dragnea. Este un monstru politic in stare de embrion

Artistul Tudor Chirila a lansat, joi, pe pagina sa de Facebook, un atac la adresa premierului Sorin Grindeanu, ca urmare a crizei de pe scena politica din Romania.

Radu Tudor: Eliminarea lui Grindeanu ascunde, de fapt, alte mecanisme. Daca te lauzi cu cele mai bune rezultate, de ce sa-ti dai jos guvernul

Analistul politic Radu Tudor a declarat, miercuri, ca eliminarea lui Sorin Grindenu din functie si, posibil, din partid ascunde, de fapt, alte mecanisme, mai ales ca PSD ne vorbeste de performante, da.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4032 seconds )