Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cristian Tudor Popescu: Elena Udrea mi-a demonstrat ca e mai tare decat Traian Basescu

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu: Elena Udrea mi-a demonstrat ca e mai tare decat Traian Basescu

Discursul din Parlament al Elenei Udrea a captat atentia mass-media si a opiniei publice, iar presa s-a intrecut azi in a-l interpreta. La fel, si gestul controversat al atingerii nasului cu degetul. Editorialul. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu: Iohannis a venit la Galati pentru tenis, pentru sportul romanesc, sau ca sa-si lipeasca imaginea de cea a Simonei Halep?

Presedintele Klaus Iohannis a intonat din tribune imnul Romaniei, in timp ce Simona Halep si celelalte jucatoare au cantat pe teren, la ceremonia partidei cu Spania din cadrul Fed Cup. Klaus Iohannis a urmarit pa.

Elena Cristian, despre soarta Elenei Udrea: Cu siguranta, este ultima ei dimineata cu imunitate

Astazi este ultima zi cu imunitate pentru Elena Udrea, este de parere Elena Cristian, redactor-sef Income Magazine. Previziunea a fost facuta de jurnalist luni, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3. in.

UPDATE. Elena Udrea la iesirea de la DNA: Poti pune catuse Elenei Udrea dar nu poti pune catuse adevarului

UPDATE:Elena Udrea NUavea catuse la maini cand a ajuns la arestul Politiei Capitalei. ---UPDATE: Elena Udrea a iesit inconjurata de mai multi politisti din sediul DNA. Udrea va fi dusa in arestul.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

UPDATE Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru. Elena Udrea a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani, a declarat mati seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea. UPDATE Ora 22:50 Elena Udrea a parasit, zambind, sediul DNA insotita de politisti si in imbulzelile ziaristilor si cameramanilor, pentru a fi dusa in arest. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta, la intrebarile ziaristilor.

Elena Udrea, audiata de Comisia Juridica de la 16.30. Surse: Udrea se va prezenta in fata colegilor juristi

Deputatii juristi se intalnesc astazi pentru a discuta despre cererile formulate de procurorii anticoruptie privind inceperea urmaririi penale si arestarea deputatului Elena Udrea, atat in dosarul Microsoft, cat si in Gala Bute. Potrivit unor surse politice, Elena Udrea se va prezenta la Comisia Juridica pentru a-si sustine cauza.

Elena Udrea, audiata de Comisia Juridica. Udrea: De ce nu s-a cerut arestarea mea pana acum, pentru ca denunturile existau deja la dosar?

Deputatii juristi se intalnesc astazi pentru a discuta despre cererile formulate de procurorii anticoruptie privind inceperea urmaririi penale si arestarea deputatului Elena Udrea, atat in dosarul Microsoft, cat si in Gala Bute. Potrivit unor surse politice, Elena Udrea se va prezenta la Comisia Juridica pentru a-si sustine cauza.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA: Voi face declaratii in dosarul Microsoft, la cererea avocatilor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA. 57 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, unde a fost asaltata de reporteri. Fac declaratii la cererea avocatilor, aprobata de doamna procuror, voi da declaratii in dosarul Microsoft a spus ea.

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )