Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cristian Tudor Popescu, reactie virulenta dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
 Cristian Tudor Popescu, reactie virulenta dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu analizeaza impactul Brexitului asupra Romaniei si Europei. Uniunea Europeana a fost creata, sub numele de Uniunea Carbunelui si Otelului,. continuă pe Antena3

Gafa uriasa facuta de cei de la Ryanair la cateva ore dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

O lume intreaga s-a trezit astazi cu vestea ca Marea Britanie a decis sa iasa din UE. Mai putin se pare cei de la Ryanair, care au trimis un email clientilor care i-a lasat maca. Compania aeriana dorea s?.

BREXIT. Anuntul facut de Ungaria dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Cea mai importanta lectie care trebuie invatata in urma referendumului din Marea Britanie este aceea ca Bruxellesul trebuie sa asculte de vocea poporului, a declarat vineri premierul ungar Viktor.

Fosta Miss Marea Britanie, reactie dura dupa retragerea titlului: O multime de fete fac la fel, doar ca eu am facut sex la televiziunea nationala

Zara Holland 20 de ani) reactioneaza dupa ce i-a fost retras titlul de Miss Marea Britanie, dupa ce a facut sex la o emisiune TV.

Tudor Chirila, mesaj pesimist dupa BREXIT: Timpul ne va spune unde naiba ne indreptam!

Tudor Chirila a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj in care sustine ca vin vremuri grele pentru Romania, in contextul rezultatului referendumului din Marea Britanie. Nu sunt.

A cazut prada tentatiei: Miss Marea Britanie si-a pierdut coroana dupa o partida de sex in cadrul emisiunii Insula Iubirii (FOTO, VIDEO)

Zara Holland, in varsta de 20 de ani, a fost aleasa Miss Marea Britanie. Fercirea nu a durat mult, coroana fiindu-i retrasa dupa ce aceasta a facut sex cu Alex Bowen in cadrul emisiunii.

Grupul Educativa: Statutul europenilor care studiaza in UK nu se va schimba in urmatorii 2-3 ani/ Pe termen lung, lumea academica din Marea Britanie are incredere in influenta ei asupra politicilor economice si sociale

Statutul tinerilor europeni care studiaza si vor incepe sa studieze anul acesta in Marea Britanie nu ar trebui sa se schimbe in urmatorii 2-3 ani, perioada in care Marea Britanie va negocia cu Uniunea Europeana iesirea din grupul comunitar, considera Bogdan Kochesch, reprezentant al grupului Educativa, specializat in servicii educationale. Acesta mai arata ca, pe termen lung, lumea academica din Regat, care are in frunte principalele universitati din tara,are incredere in influenta ei asupra politicilor economice si sociale, astfel incat statutul studentilor din statele UE sa nu se schimbe substantial dupa Brexitul efectiv.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Brexit. Cum va fi afectat fotbalul in Marea Britanie

Dupa Brexit, fotbalul ar putea fi cel mai afectat sport din Marea Britanie, deoarece cluburile nu vor mai avea dreptul sa transfere tineri jucatori comunitari talentati aflati in plina ascensiune, acestia putand ajunge in regat doar dupa consacrare, relateaza prea britanica.

Kremlinul spera ca Rusia sa isi imbunatateasca relatia cu Marea Britanie dupa Brexit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus vineri ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor dintre Rusia si Marea Britanie dupa votul pentru iesire din Uniunea Europeana, dar.

Liderii UE, declaratie dura dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nici o negociere

Pozitie dura e liderilor UE fata de Marea Britanie dupa votul pentru Brexit. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European cer iesirea rapida a Marea Britaniei din UE si anunta ca nu sunt dispusi la o renegociere a acordului din februarie. Pozitionarea lor, printr-o declaratie comuna, vine la scurt timp dupa ce premierul demisionar David Cameron a spus ca guvernul nu va face o notificare formala a UE pana in octombrie, cand va fi ales succesorul sau. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )