Libnet.ro
UNICEF

11:30

BREXIT. Anuntul facut de Ungaria dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
BREXIT. Anuntul facut de Ungaria dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Cea mai importanta lectie care trebuie invatata in urma referendumului din Marea Britanie este aceea ca Bruxellesul trebuie sa asculte de vocea poporului, a declarat vineri premierul ungar Viktor. continuă pe Antena3

BREXIT. Medic roman, stabilit in Marea Britanie: Sunt foarte surprins, o sa fie foarte greu de acum incolo

Lucian Pop, un tanar medic roman care lucreaza intr-unul din spitalele din Marea Britanie, in regiunea Kent, a declarat pentru Romania Libera ca rezultatul referendumului va avea consecinte mari si pentru romanii care lucreaza in Regatul Unit, iar comunitatea romaneasca este foarte ingrijorata.

Gafa uriasa facuta de cei de la Ryanair la cateva ore dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

O lume intreaga s-a trezit astazi cu vestea ca Marea Britanie a decis sa iasa din UE. Mai putin se pare cei de la Ryanair, care au trimis un email clientilor care i-a lasat maca. Compania aeriana dorea s?.

Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Intreaga lume este cu ochii pe Marea Britanie, unde, astazi, 23 iunie, populatia este chemata la urne pentru a se pronunta cu privire la apartenenta tarii la Uniunea Europeana, rezultatul referendumului putand sa schimbe nu numai soarta Regatului Unit, ci a intregii Europe.

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

Cristian Tudor Popescu, reactie virulenta dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu analizeaza impactul Brexitului asupra Romaniei si Europei. Uniunea Europeana a fost creata, sub numele de Uniunea Carbunelui si Otelului,.

BREXIT. Primele estimari arata ca Marea Britanie ramane in Uniunea Europeana

Primele estimari ale referendumului din Marea Britanie releva ca britanicii au ales sa ramana in Uniunea Europeana. Milioane de britanici au votat joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE,.

BREXIT. FMI face un apel pentru o tranzitie lina spre o noua relatie intre UE si Marea Britanie

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a facut vineri un apel catre Uniunea Europeana si Marea Britanie pentru ca acestea sa asigure o tranzitie lina spre o noua relatie economica intre ele, dupa victoria taberei Brexit la referendumul de joi, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

BNR spera ca Parlamentul sa ignore referendumul din Marea Britanie. Ce spune Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR

Marea Britanie vrea separarea de Uniunea Europeana. A fost o lupta dramatica ce s-a incheiat la vot cu un rezultat si mai dramatic. 17 milioane si jumatate de oameni au decis sa puna capat.

Brexit. Uniunea Europeana in cifre, fara Marea Britanie

Cetatenii Marii Britanie au decis prin referendum ca tara sa iasa din Uniunea Europeana, iar in momentul in care si Parlamentul britanic va legifera acest lucru, UE va arata altfel in termeni de cifre.

Brexit. Zi de foc pentru Marea Britanie

Britanicii sunt chemati astazi la urne pentru a alege daca vor sa aiba un viitor alaturi de statele din blocul comunitar sau daca urmeaza sa-si ia deciziile pe cont propriu, dupa 43 de ani in care au facut parte din Uniunea Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )