Libnet.ro
UNICEF

15:00

BREXIT. Primele estimari arata ca Marea Britanie ramane in Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
BREXIT. Primele estimari arata ca Marea Britanie ramane in Uniunea Europeana

Primele estimari ale referendumului din Marea Britanie releva ca britanicii au ales sa ramana in Uniunea Europeana. Milioane de britanici au votat joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE,. continuă pe Antena3

BREXIT. Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: Suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

BREXIT. REZULTATE FINALE. Britanicii au schimbat istoria Europei. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, potrivit estimarilor marilor canale de televiziune ale tarii, la finalul unui referendum istoric care a facut deja sa se simta primele sale efecte asupra pietelor asiatice.

BREXIT. Britanicii au schimbat istoria Europei. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Dupa numararea a peste 90% din voturi incepe sa se contureze din ce in ce mai clar ce au ales britanicii. 51,7% dintre ei nu vor sa mai faca parte din Uniunea Europeana. Iar diferenta fata de cei.

BREXIT. Cine voteaza in Marea Britanie si cum arata intrebarea care poate decide soarta Uniunii Europene

Laura Nureldin a prezentat, la editia speciala de la Antena 3, ce sunt intrebati britanicii asteptati astazi la urne, precum si cine sunt cei care pot vota in Marea Britanie.

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

Zi decisiva pentru britanici. Va ramane sau nu Marea Britanie in Uniunea Europeana?

Zi decisiva pentru viitorul european al Marii Britanii. Englezii voteaza joi referendumul de a mai ramane sau nu in Uniunea Europeana. incepand cu sfarsitul anului trecut,.

Scenarii. Viata dupa BREXIT: Ce urmeaza in Marea Britanie?

Britanicii au votat pentru iesirea din UE, un proces cunoscut deja sub denumirea de BREXIT, iar BBC a facut un scenariu cu actiunile care vor urma.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

BREXIT. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce urmeaza

Chemati la urne, britanicii au decis ca nu este cale sa isi rezolve diferendele cu Uniunea Europeana decat printr-un divort. 72% dintre cetateni s-au prezentat la vot, un vot care a aruncat nu doar Ma.

Brexit, un referendum fara valoare in Marea Britanie? Exista o teorie incredibila potrivit careia Brexit nu va avea loc de fapt

Brexit, un termen care va fi tot mai intalnit in aceasta saptamana, pana si dupa mult asteptatul referendum din 23 iunie. Dar, ce se va intampla daca Marea Britanie alege sa iasa din Uniunea Europeana UE)? Jean-Claude Juncker, presedintele Comsiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )