Libnet.ro
UNICEF

18:00

BREXIT. Britanicii au schimbat istoria Europei. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
BREXIT. Britanicii au schimbat istoria Europei. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Dupa numararea a peste 90% din voturi incepe sa se contureze din ce in ce mai clar ce au ales britanicii. 51,7% dintre ei nu vor sa mai faca parte din Uniunea Europeana. Iar diferenta fata de cei. continuă pe Antena3

BREXIT. REZULTATE FINALE. Britanicii au schimbat istoria Europei. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, potrivit estimarilor marilor canale de televiziune ale tarii, la finalul unui referendum istoric care a facut deja sa se simta primele sale efecte asupra pietelor asiatice.

BREXIT. Medic roman, stabilit in Marea Britanie: Sunt foarte surprins, o sa fie foarte greu de acum incolo

Lucian Pop, un tanar medic roman care lucreaza intr-unul din spitalele din Marea Britanie, in regiunea Kent, a declarat pentru Romania Libera ca rezultatul referendumului va avea consecinte mari si pentru romanii care lucreaza in Regatul Unit, iar comunitatea romaneasca este foarte ingrijorata.

Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Intreaga lume este cu ochii pe Marea Britanie, unde, astazi, 23 iunie, populatia este chemata la urne pentru a se pronunta cu privire la apartenenta tarii la Uniunea Europeana, rezultatul referendumului putand sa schimbe nu numai soarta Regatului Unit, ci a intregii Europe.

BREXIT. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce urmeaza

Chemati la urne, britanicii au decis ca nu este cale sa isi rezolve diferendele cu Uniunea Europeana decat printr-un divort. 72% dintre cetateni s-au prezentat la vot, un vot care a aruncat nu doar Ma.

BREXIT. Primele estimari arata ca Marea Britanie ramane in Uniunea Europeana

Primele estimari ale referendumului din Marea Britanie releva ca britanicii au ales sa ramana in Uniunea Europeana. Milioane de britanici au votat joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE,.

BREXIT. Anuntul facut de Ungaria dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Cea mai importanta lectie care trebuie invatata in urma referendumului din Marea Britanie este aceea ca Bruxellesul trebuie sa asculte de vocea poporului, a declarat vineri premierul ungar Viktor.

BREXIT. Cine voteaza in Marea Britanie si cum arata intrebarea care poate decide soarta Uniunii Europene

Laura Nureldin a prezentat, la editia speciala de la Antena 3, ce sunt intrebati britanicii asteptati astazi la urne, precum si cine sunt cei care pot vota in Marea Britanie.

Brexit. Ghidul primelor ore dupa incheierea votului in Marea Britanie si rezultatele referendumului in timp real

In ciuda ploii, britanicii au venit in numar mare la vot pentru a se exprima daca vor sau nu sa mai ramana in UE dupa 43 de ani de la aderare. in acest context, primele ore dupa inchiderea sectiilor de votare din Marea Britanie vor fi definite de nerabdare si chiar anxietate din partea politicienilor, investitorilor si opiniei publice, care vor astepta primele rezultate, relateaza Bloomberg.

Brexit. Boris Johnson: Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei

Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei si va ramane o natiune la fel de unita ca inainte sa voteze sa paraseasca Uniunea Europeana in referendumul istoric de joi, a declarat vineri coliderul Vote Leave Boris Johnson, relateaza DPA.

BREXIT. Ce se va intampla acum cu cetatenii UE din Marea Britanie

Nu exista indicii ca va fi modificat statutul cetatenilor din Uniunea Europeana care se afla in Regatul Unit, a declarat vineri eurodeputatul britanic conservator Daniel Hannan, dupa ce britanicii au votat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )