Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cristian Tudor Popescu: Udrea se pregateste pentru arest in acest moment si incearca sa ia cu ea pe cat mai multi

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu: Udrea se pregateste pentru arest in acest moment si incearca sa ia cu ea pe cat mai multi

Cristian Tudor Popescu considera ca atitudinea Elenei Udrea s-a schimbat si arata ca se asteapta sa fie arestata. Jurnalistul mai afirma ca fostul ministru se pregateste insa sa traga dupa ea si. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, despre cazul Udrea: De ce tace Traian Basescu?

Editorialul de astazi al lui Cristian Tudor Popescu este mai atipic decat de obicei. Jurnalistul porneste de la diverse afirmatii facute de Udrea, pe care o numeste Vidra Udrea, da cateva posibile.

Radu Tudor: Daca Udrea si Cocos sunt in arest, nu pot fi acolo fara Basescu

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a.

Radu Tudor: Elena Udrea nu are cum sa scape singura din povestea asta. Traian Basescu nu poate scapa de raspundere

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat, joi, ca Elena Udrea, cel mai probabil, va fi arestata si a punctat ca Elena Udrea nu poate fi considerata singura responsabila pentru ce s-a .

Cristian Rizea: Elena Udrea vrea sa arunce cu noroi in persoane asupra carora pana acum nu au planat niciun fel de suspiciuni (VIDEO)

Deputatul PSD Cristian Rizea a comentat, joi seara, la postul B1 TV, acuzatiile aduse de Elena Udrea la adresa sa si altor persoane, despre care spune ca i-ar fi cerut bani. Pe doamna Udrea a deranjat-o ca eu am.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )