Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristiana Anghel a demisionat din functia de vicepresedinte al PC

Hotnews Hotnews,
 Cristiana Anghel a demisionat din functia de vicepresedinte al PC

Senatorul Cristiana Anghel a demisionat, joi, din functia de vicepresedinte al Partidului Conservator. Anuntul a fost facut intr-o declaratie de presa transmisa Agerpres. continuă pe Hotnews

Cristiana Anghel, scandal in direct, dupa publicarea raportului MCV: Nimeni nu trebuie sa critice Parlamentul. Activitatea DNA este un circ (VIDEO)

Senatorul PC Cristiana Anghel dezaproba raportul MCVpentru Romania, sustinand ca nimeni nu are dreptul sa critice activitatea Parlamentului. Nu are nimeni dreptul sa traga de urechi Parlamentul.

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP. Eugen Tomac asigura interimatul

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP, informeaza surse din partid citate de Mediafax. Interimatul la conducerea formatiunii va fi asigurat de Eugen Tomac, precizeaza aceleasi surse.

CSM l-a suspendat pe Putura din functia de judecator

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a hotarat, in sedinta de astazi, suspendarea din functie a judecatorului Ovidiu Putura, de la Tribunalul Bistrita-Nasaud, dupa ce acesta a fost arestat preventiv, miercurea trecuta, de Curtea de Apel Bucuresti CAB), intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )