Libnet.ro
UNICEF

09:30

Criza dezinfectantilor din spitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Criza dezinfectantilor din spitale

ACTUALIZARE 14:07 Controale la Ministerul Sanatatii si la alte patru spitale Corpul de control al premierului Dacian Ciolos a inceput vineri o investigatie in scandalul dezinfectantilor diluati: face verificari la Ministerul Sanatatii, dar si la patru spitale din Capitala, transmite Antena3. ro *ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma *Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Hexi Pharma, pusa oficial sub invinuire penala

ACTUALIZARE 17:45 Ciolos: Daca mai sunt unii care folosesc dezinfectantii Hexi Pharma, o fac pe raspunderea lor Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca, daca mai sunt unele spitale care folosesc dezinfectantii Hexi Pharma, o fac pe raspunderea lor. *ACTUALIZARE 16:09 Ciolos: Am primit mai multe informatii in aceste zile de la SRI, inclusiv privind infectii nosocomiale *ACTUALIZARE 15:59 Executivul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharama *ACTUALIZARE 14:07 Controale la Ministerul Sanatatii si la alte patru spitale *ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma *Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate

Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea imediata a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3. 500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute ca la carte, prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.

Hexi Pharma, in top 3: Care sunt jucatorii care domina piata dezinfectantilor din Romania (VIDEO)

Piata dezinfectantilor din Romania este dominata de trei companii. Sante International, G. Indco si controversata Hexi Pharma controleaza circa doua treimi din piata, potrivit unui studiu al ICAP.

Mergeti in teren, ridicati probe, lasati lenea. Romanii critica solicitarea de pe Facebook a Corpului de Control in cazul dezinfectantiilor din spitale: Implicati-va in mod real, nu virtual. Vreti likes? Penibil! (VIDEO)

Romanii critica solicitarea de pe facebook a Corpului de Control in cazul dezinfectantiilor din spitale. Dovada stau chiar reactiile de pe pagina de socializare. Utilizatorii ii indeamna.

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

UPDATE 19:00: Nu am voie sa fac declaratii, sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la iesirea din cladirea Parchetului General, dupa ce a fost audiat in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )