Libnet.ro
UNICEF

09:30

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

UPDATE 19:00: Nu am voie sa fac declaratii, sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la iesirea din cladirea Parchetului General, dupa ce a fost audiat in. continuă pe B1

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

UPDATE. Proprietarul Hexi Pharma, Alexandu Condrea, audiat de procurori

Alexandu Condrea, proprietarul Hexi Pharma a venit, marti, la Parchetul General, in dosarul privind dezinfectantii diluati. Firma sa a semnat mai multe contracte cu spitale din Romania.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

Sorin Oprescu, unul dintre cei care au ajutat la infiintarea Hexi Pharma

Medicul Sorin Oprescu, primar suspendat al Capitalei, a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, sustinand ca este exagerata chestiunea cu infectii care.

Fosta sotie a patronului Hexi Pharma sustine ca a fost batuta de acesta: Instanta a hotarat ca fetita sa ramana in grija tatalui

Fosta sotie a patronului de la Hexi Pharma, firma care livra dezinfectanti diluati, sustine ca a fost batuta de Dan Condrea. Dupa ce au divortat in anul 2011, fetita i-a fost incredintata tatalui,.

Perchezitii la Hexi Pharma

Politistii Biroului Economic ridica, sambata, actele contabile ale Hexi Pharma, potrivit Digi24, dupa ce firma a furnizat mai multor spitale din Romania dezinfectanti diluati.

Perchezitii la Hexi Pharma, dar si la 25 de spitale din Bucuresti si din tara

Politistii Biroului Economic ridica, sambata, actele contabile ale Hexi Pharma, potrivit Digi24, dupa ce firma a furnizat mai multor spitale din Romania dezinfectanti diluati. Se fac descinderi si la unitati sanitare din Bucuresti si din alte 21 de judete.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati capata noi proportii. Dupa ce reprezentantii Hexi Pharma s-au plans ca stau cu dezinfectantii sigilati in fabrica si nu vine nimeni sa ii.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe ne.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )