Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la Hexi Pharma

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la Hexi Pharma

Politistii Biroului Economic ridica, sambata, actele contabile ale Hexi Pharma, potrivit Digi24, dupa ce firma a furnizat mai multor spitale din Romania dezinfectanti diluati. continuă pe Adevărul

Perchezitii la Hexi Pharma, dar si la 25 de spitale din Bucuresti si din tara

Politistii Biroului Economic ridica, sambata, actele contabile ale Hexi Pharma, potrivit Digi24, dupa ce firma a furnizat mai multor spitale din Romania dezinfectanti diluati. Se fac descinderi si la unitati sanitare din Bucuresti si din alte 21 de judete.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe ne.

Scandalul dezinfectantilor diluati Perchezitii la sediul Hexi Pharma si acasa la Dan Condrea, patronul firmei. Politisti si reprezentanti ai Ministerului Sanatatii ridica documente de la spitalele unde s-au gasit probe neconforme

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la Dan Condrea, patronul firmei, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. IGPR a confirmat, intr-un comunicat, ca Politia Romana descinde sambata la 25 de unitati sanitare din Bucuresti si alte 21 de judete, de unde ridica probe si inscrisuri, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare sau substituire de alimente ori alte produse.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Perchezitii la Hexi Pharma si la spitalele implicate in scandalul dezinfectantilor diluati. Ce cauta politia economica

Politistii au descins, sambata dimineata la Sediile Hexi Prarma, firma implicata in scanadul dezinfectantilor diluati. Au fost verificate punctele de lucru. in aest moment politia cauta acte contabile si contracte ale societatii.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

ACTUALIZARE 14:25 Perchezitii in Bucuresti si Ilfov; vizate - sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma Sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt perchezitionate astazi, iar de la 25 de unitati sanitare de pe raza a 21 de judete si municipiul Bucuresti sunt ridicate probe si inscrisuri, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie remis redactiei.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati capata noi proportii. Dupa ce reprezentantii Hexi Pharma s-au plans ca stau cu dezinfectantii sigilati in fabrica si nu vine nimeni sa ii.

Scandalul Hexi Pharma: Cadariu a cerut directiilor de sanatate publica sa verifice contractele incheiate de spitale cu producatorii de dezinfectanti

Patriciu Achimas Cadariu, ministrul Sanatatii, a cerut reprezentantilor Directiilor de Sanatate Publica din tara sa verifice prin compartimentele de audit contractele incheiate de spitale cu firma Hexi Pharma. Ministrul Sanatatii a cerut sprijinul.

DIICOT explica de ce nu a verificat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma: Din cauza lipsei elementelor obligatorii prevazute de Codul de procedura penala

Procurorii DIICOT nu au facut verificari in legatura cu o plangere depusa impotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, deoarece acea plangere nu indeplinea elementele obligatorii prevazute de Codul de procedura penala si astfel a fost restituita petitionarului, a declarat miercuri procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu. Prezent miercuri la sediul Parchetului General cu ocazia instalarii noului procuror general, Daniel Horodniceanu a fost intrebat de jurnalisti care au fost motivele pentru care procurorii DIICOT nu au investigat o plangere depusa impotriva patronului de la Hexi Pharma, firma implicata in scandalul dezinfectantilor diluati, potrivit Agerpres.

Ce legatura exista intre SRI si compania Hexi Pharma

Organizatia ActiveWatch solicita Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii sa verifice relatia SRI cu compania Hexi Pharma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )