Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la Hexi Pharma, dar si la 25 de spitale din Bucuresti si din tara

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la Hexi Pharma, dar si la 25 de spitale din Bucuresti si din tara

Politistii Biroului Economic ridica, sambata, actele contabile ale Hexi Pharma, potrivit Digi24, dupa ce firma a furnizat mai multor spitale din Romania dezinfectanti diluati. Se fac descinderi si la unitati sanitare din Bucuresti si din alte 21 de judete. continuă pe Adevărul

Perchezitii la Hexi Pharma

Politistii Biroului Economic ridica, sambata, actele contabile ale Hexi Pharma, potrivit Digi24, dupa ce firma a furnizat mai multor spitale din Romania dezinfectanti diluati.

Angajata Hexi Pharma, batuta in trafic

O angajata Hexi Pharma a fost agresata in Bucuresti vineri, anunta Catalin Tolontan pe blogul sau. Vineri dimineata, cind venea la birou, una dintre angajate a fost lovita, a.

Lista spitalelor in care au fost descoperite nereguli. Noua spitale din Bucuresti, pe lista neagra

Ministerul Sanatatii a facut publica lista unitatilor spitalicesti in care au fost descoperite probe neconforme, in urma scandalului privind dezinfectantii diluati. Este vorba despre nu mai.

Scandalul dezinfectantilor diluati Perchezitii la sediul Hexi Pharma si acasa la Dan Condrea, patronul firmei. Politisti si reprezentanti ai Ministerului Sanatatii ridica documente de la spitalele unde s-au gasit probe neconforme

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la Dan Condrea, patronul firmei, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. IGPR a confirmat, intr-un comunicat, ca Politia Romana descinde sambata la 25 de unitati sanitare din Bucuresti si alte 21 de judete, de unde ridica probe si inscrisuri, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare sau substituire de alimente ori alte produse.

Ministrul Fondurilor Europene verifica Hexi Pharma. Corpul de Control ia la puricat proiectele europene ale companiei

Scandalul din mass media cu dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, aflati in spitalele din Romania, a degenerat. Astazi, Ministerul Sanatatii a publicat lista cu 50 de spitale din Romania.

Compania Hexi Pharma putea fi platita din fonduri europene. Ministrul Ghinea a ordonat o ancheta

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a dispus Corpului de Control al Ministerului efectuarea unui control asupra proiectelor acestei companii.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

ACTUALIZARE 14:25 Perchezitii in Bucuresti si Ilfov; vizate - sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma Sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt perchezitionate astazi, iar de la 25 de unitati sanitare de pe raza a 21 de judete si municipiul Bucuresti sunt ridicate probe si inscrisuri, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie remis redactiei.

Lista celor 50 de spitale cu probleme la folosirea dezinfectantilor Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a publicat lista cu cele 50 de unitati sanitare unde au fost gasite nereguli in urma testelor care au vizat eficacitatea dezinfectantilor Hexi Pharma. Pe lista sunt unitati sanitare din Bucuresti si din 21 de judete, conform News. ro.

Scandalul Hexi Pharma: Cadariu a cerut directiilor de sanatate publica sa verifice contractele incheiate de spitale cu producatorii de dezinfectanti

Patriciu Achimas Cadariu, ministrul Sanatatii, a cerut reprezentantilor Directiilor de Sanatate Publica din tara sa verifice prin compartimentele de audit contractele incheiate de spitale cu firma Hexi Pharma. Ministrul Sanatatii a cerut sprijinul.

Tolo.ro: DNA a transmis Parchetului, in 2012, un denunt privind 4 licitatii trucate la achizitia de dezinfectanti in spitale, 3 dintre ele castigate de Hexi Pharma. Dosarul a fost clasat de Parchet

In anul 2012, Directia Nationala Anticoruptie a avut pe masa un dosar privind 4 licitatii trucate la achizitia de dezinfectanti in spitale. Trei dintre aceste licitatii erau castigate de Hexi Pharma, firma acuzata de diluarea de pana la 10 ori a dezinfectantilor vanduti in peste 300 de spitale din Romania. Dosarul a fost trimis de DNA Parchetului Judecatoriei Sectorului 2, care a deschis urmarirea penala, insa in 2014 a clasat dosarul fara audieri, arata o noua investigatie jurnalistica semnata de Mirela Neag, Razvan Lutac, Catalin Tolontan si Alex Nicodim. De asemenea, in martie 2016, Parchetul a primit o alta plingere penala contra lui Condrea, care a ajuns la DIICOT, potrivit investigatiei publicate pe blogul lui Catalin Tolontan, Tolo. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )