Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sorin Oprescu, unul dintre cei care au ajutat la infiintarea Hexi Pharma

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu, unul dintre cei care au ajutat la infiintarea Hexi Pharma

Medicul Sorin Oprescu, primar suspendat al Capitalei, a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, sustinand ca este exagerata chestiunea cu infectii care. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din tara, eliberat pentru buna purtare

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din tara, Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost eliberat pentru buna purtare, la decizia Tribunalului Vrancea, potrivit Adevarul. ro. Ghenosu avea de executat 10 ani de.

Paul Alan Cox, unul dintre cei 11 eroi ai medicinei, e invitat la Garantat 100%

Profesorul si savantul Paul Alan Cox, declarat de revista Time unul dintre cei 11 eroi ai medicinei, este invitatul lui Catalin Stefanescu la Garantat 100% pentru o discutie despre etnobotanica, etnomedicina si conservarea habitatelor naturale.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

Sorin Oprescu, despre legaturile sale cu Hexi Farma: Nici nu exista aceasta firma in vremea cand eram director la Spitalul Universitar

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat marti ca nu are nicio legatura cu inceputurile firmei Hexi Pharma, avand in vedere ca aceasta firma nu exista atunci cand el era.

Google face progrese intr-unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale sale

Google Soli e proiectul prin care gigantul tech isi propune sa schimbe total modul in care interactionam cu universul inconjurator. A fost prezentat anul trecut, dar de atunci nu s-au mai ivit noutati despre dezvoltarea sa. Proiectul este in faza de dezvoltare la Google, iar cei care se ocupa de el sunt cei de la [].

ALERTA UPDATE In parlament se pregateste dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care si-au angajat rudele. Initiatori: PSD si UDMR

Trei deputati au depus pe 4 mai un proiect de lege de modificare a Legii privind Statutul deputatilor si senatorilor prin care se urmareste dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care si-au angajat rudele la cabinetele parlamentare pana in anul 2013. Unul dintre initiatori este Marton Arpad, al carui coleg din UDMR, deputatul Mate Andras, este condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare anul trecut tocmai pentru ca si-a angajat sotia la biroul sau parlamentar. Acest proiect de lege vine dupa ce saptamana trecuta a trecut de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, fiind la un pas de adoptare in plen, un proiect de lege care le acorda imunitate parlamentarilor avocati. ERATA Initial stirea prezenta ca initiator pe deputatul UDMR Mate Andras, in locul lui Marton Arpad. Vezi si: STENOGRAMA PSD si UDMR au incercat in Parlament, inca din 25 aprilie, sa modifice Statutul, cu scopul dezincriminarii conflictului de interese Reamintim ca la sfarsitul lunii aprilie, senatorii din Comisia Juridica au votat modificarea unui articol din legea de functionare a Agentiei Nationale de Integritate, care goleste de continut institutia si face inoperabila sanctiunea impusa celor condamnati definitiv. Citeste si: Restauratie? Va fi pe viata si pe moarte .

Situatia de la CNU, unul dintre ce mai rasunatoare esecuri la nivel managerial si al politicilor publice

Situatia de la Compania Nationala a Uraniului CNU) este unul dintre ce mai rasunatoare esecuri din sistem, la nivel managerial si al politicilor publice, iar rezolvarea problemei tine de redeschiderea unor noi perimetre si de investitii in retehnologizare, a afirmat astazi ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Presedintele Comisiei care va analiza teza de doctorat a lui Ponta s-a antepronuntat: Nu este plagiat

Gabriel Boroi, presedintele Comisiei de Stiinte Juridice a CNATDCU - chemata de catre Ministerul Educatiei sa se pronunte de urgenta in cazul acuzatilor de plagiat la adresa fostului premier Victor Ponta - a dat deja un verdict in acest caz. Profesorul a fost unul dintre cei trei experti numiti de catre Consiliul National de Etica din cadrul Ministerului Educatiei care, in vara anului 2012, au decis ca Ponta nu a plagiat in teza sa de doctorat.

Presedintele Comisiei care va analiza teza de doctorat a lui Ponta s-a antepronuntat: Nu este plagiat. Ministerul Educatiei: caz de incompatibilitate

Gabriel Boroi, presedintele Comisiei de Stiinte Juridice a CNATDCU - chemata de catre Ministerul Educatiei sa se pronunte de urgenta in cazul acuzatilor de plagiat la adresa fostului premier Victor Ponta - a dat deja un verdict in acest caz. Profesorul a fost unul dintre cei trei experti numiti de catre Consiliul National de Etica din cadrul Ministerului Educatiei care, in vara anului 2012, au decis ca Ponta nu a plagiat in teza sa de doctorat.

Salariul net a crescut in martie la 2051 lei, cu peste 5%, ceea ce incurajeaza cresterea consumului. Cine sunt cei care ar putea asigura aceasta crestere? O analiza pe decile de venit

Dupa ce si-a retras salariul de la bancomat, dl Ionescu a plecat acasa, unde alaturi de doamna Ionescu, a inceput impartirea banilor. Primii pusi deoparte au fost banii pentru plata ratei la creditul pentru locuinta in care stau. Restul banilor i-a pus pe masuta din sufragerie si a inceput sa-i organizeze pe caprarii si pe aia: pentru intretinerea la bloc, pentru energia electrica, pentru abonamentul la cablu samd. Statistica tocmai a anuntat luni ca salariul mediu net a urcat la 20151 lei. Dl Ionescu citeste comunicatul INS, isi numara banii ramasi pentru consum si isi spune in gand: Nici luna asta Isarescu sa nu se bazeze pe mine pentru cresterea consumului!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )