Libnet.ro
UNICEF

01:05

CRIZA din Egipt: Franta si Germania solicita eforturi urgente la nivel european.

România Liberă România Liberă,
CRIZA din Egipt: Franta si Germania solicita eforturi urgente la nivel european.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, solicita mobilizarea urgenta a eforturilor la nivel european pentru gasirea unei solutii la criza din Egipt, anunta Presedintia Frantei, citata de AFP, conform Mediafax. Citeste si Ambasadorii statelor UE se vor reuni pentru a evalua situatia din Egipt Angela Merkel si Francois Hollande au discutat la telefon despre situatia din Egipt si au cerut inca o data incetarea imediata a violentelor, conform unui . continuă pe România Liberă

Franta si Germania solicita eforturi la nivel european, pe fondul crizei din Egipt

Presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, solicita mobilizarea urgenta a eforturilor la nivel european pentru gasirea unei solutii la criza din Egipt. Angela Merkel si.

CRIZA din Egipt: Ashton indeamna statele UE sa ia masuri adecvate.

Catherine Ashton, Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, indeamna statele membre ale Uniunii Europene sa adopte masuri adecvate in contextul crizei din Egipt, relateaza AFP, conform Mediafax. Am luat legatura cu ministrii de Externe din statele membre UE si le-am cerut sa ia masuri adecvate ca reactie la situatia din Egipt, a declarat Ashton intr-un comunicat. Presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au cerut mobilizarea urgenta a .

Franta condamna actiunile de reprimare din Egipt si sesizeaza ONU

Franta a cerut miercuri incetarea imediata a actiunilor de reprimare din Egipt, sesizand ONU si principalii sai parteneri pentru adoptarea unei pozitii internationale, anunta ministrul francez de Externe,.

Ambasadorii statelor UE se vor reuni pentru a evalua situatia din Egipt.

Reprezentanti ai celor 28 de state membre UE se vor reuni luni, la Bruxelles, pentru a evalua situatia din Egipt, unde violentele s-au soldat cu aproape 600 de morti, a anuntat vineri Serviciul European de Actiune Externa SEAE), transmite Mediafax. O reuniune a ambasadorilor pentru politica externa si securitate) va avea loc, luni, pentru a evalua situatia din Egipt, a anuntat pe contul sau de Twitter serviciul condus de catre Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe. Potrivit .

Consiliul de Securitate al ONU indeamna partile implicate in conflictul din Egipt sa dea dovada de retinere maxima

Presedintia argentianiana a Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite a anuntat, vineri, ca membrii organizatiei au indemnat partile implicate in conflictul din Egipt sa dea dovada de.

intrunire de URGENTA a statelor membre ale Consiliului de Securitate al ONU, pe tema crizei din Egipt

Cele 15 state membre ale Consiliului de Securitate al ONU vor organiza, joi dupa-amiaza, la New York consultari de urgenta cu usile inchise pe tema crizei din Egipt, informeaza AFP. Reuniunea, care va incepe la.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU asupra situatiei din Egipt

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate asupra situatiei din Egipt, relateaza AFP. Cele 15 tari membre ale Consiliului de Securitate al ONU vor organiza, joi dupa-amiaza, la New York consultari de.

Norvegia: Situatia din Egipt prezinta toate caracteristicile unei lovituri de stat

Seful diplomatiei norvegiene a apreciat, joi, ca situatia din Egipt prezinta toate caracteristicile unei lovituri de stat militare, relateaza AFP. Are toate caracteristicile unei lovituri de stat militare.

CONSULTARI la ONU pe tema crizei din Egipt.

Cele 15 tari membre ale Consiliului de Securitate al ONU vor organiza, joi dupa-amiaza, la New York consultari de urgenta cu usile inchise pe tema crizei din Egipt, au anuntat diplomatii, conform Mediafax. Aceasta reuniune, care va incepe la ora locala 17. 30 vineri, 00. 30 ora Romaniei), are loc la cererea comuna a Frantei, Marii Britanii si Australiei, ca urmare a represiunii sangeroase desfasurate de catre politie si armata impotriva manifestantilor la Cairo, condamnata de comunitatea .

Barack Obama condamna violentele din Egipt si a anuntat anularea manevrelor militare comune cu Cairo

Presedintele american Barack Obama a denuntat, joi, violentele din Egipt, afirmand ca aceasta tara s-a angajat pe un drum periculos. Totodata, Obama a anuntat ca va anula manevrele militare comune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )