Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ambasadorii statelor UE se vor reuni pentru a evalua situatia din Egipt.

România Liberă România Liberă,
Ambasadorii statelor UE se vor reuni pentru a evalua situatia din Egipt.

Reprezentanti ai celor 28 de state membre UE se vor reuni luni, la Bruxelles, pentru a evalua situatia din Egipt, unde violentele s-au soldat cu aproape 600 de morti, a anuntat vineri Serviciul European de Actiune Externa SEAE), transmite Mediafax. O reuniune a ambasadorilor pentru politica externa si securitate) va avea loc, luni, pentru a evalua situatia din Egipt, a anuntat pe contul sau de Twitter serviciul condus de catre Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe. Potrivit . continuă pe România Liberă

CRIZA din Egipt: Franta si Germania solicita eforturi urgente la nivel european.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, solicita mobilizarea urgenta a eforturilor la nivel european pentru gasirea unei solutii la criza din Egipt, anunta Presedintia Frantei, citata de AFP, conform Mediafax. Citeste si Ambasadorii statelor UE se vor reuni pentru a evalua situatia din Egipt Angela Merkel si Francois Hollande au discutat la telefon despre situatia din Egipt si au cerut inca o data incetarea imediata a violentelor, conform unui .

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc, condus de premierul Recep Tayyip Erdogan, a cerut comunitatii internationale sa ia masuri imediate pentru incetarea masacrului din Egipt, potrivit unui comunicat citat de AFP.

Egaluri si pentru adversarele Romaniei din preliminariile Cupei Mondiale 2014

Ungaria si Turcia, echipele cu care Romania se lupta pentru a ajunge la barajul pentru Cupa Mondiala 2014, au inregistrat rezultate de egalitate, miercuri seara, in partidele amicale pe care le-au jucat.

Turcia cere comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea imediata a masacrului in Egipt, afirma miercuri un comunicat, citat de AFP. Comunitatea internationala in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )