Libnet.ro
UNICEF

07:00

Egaluri si pentru adversarele Romaniei din preliminariile Cupei Mondiale 2014

Online Sport Online Sport,
Egaluri si pentru adversarele Romaniei din preliminariile Cupei Mondiale 2014

Ungaria si Turcia, echipele cu care Romania se lupta pentru a ajunge la barajul pentru Cupa Mondiala 2014, au inregistrat rezultate de egalitate, miercuri seara, in partidele amicale pe care le-au jucat. continuă pe Online Sport

FRF amana etapa 7 pentru calificarea la Cupa Mondiala 2014

Comitetul Executiv al FRF a decis vineri amanarea etapei a saptea din Liga 1, pentru ca echipa nationala sa aiba timp de pregatirein vederea meciurilor cu Ungaria si Turcia de pe 6 si 9 septembrie din preliminariile Cupei Mondiale 2014. FRF a hotarat amanarea la cererea selectionerului Victor Piturca. In cazul in care bate in ambele partide, Romania se poate califica la barajul pentru CM 2014.

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc, condus de premierul Recep Tayyip Erdogan, a cerut comunitatii internationale sa ia masuri imediate pentru incetarea masacrului din Egipt, potrivit unui comunicat citat de AFP.

REPETITIE PENTRU UNGARIA Romania joaca astazi amicalul cu Slovacia (LIVE 21:00)

Echipa nationala a Romaniei joaca astazi de la ora 21:00 meci televizat pe Antena 1 si live text pe onlinesport. ro) un amical cu Slovacia. Este ultima partida inainte de revenirea in preliminariile Cupei Mondiale 2014 pentru niste intalniri cruciale de calificare cu Ungaria si Turcia. Daca le batem pe ambele avem sanse sa mergem la barajul pentru turneul final de anul viitor.

Romania-Slovacia 1-1. Adrian Mutu:As vrea sa-mi explice Piturca de ce nu am fost convocat pentru meciul cu Slovacia!

Egalul pe care Romania l-a scos cu Slovacia in ultimul amical dinaintea meciurilor cu Ungaria si Turcia din preliminariile Cupei Mondiale nu-l nelinisteste pe Adrian Mutu, care le acorda circumstante atenuante colegilor sai din nationala. Atacantul lui Ajaccio ii cere explicatii lui Piturca pentru faptul ca nu a fost convocat pentru aceasta partida de verificare.

Turcia cere comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea imediata a masacrului in Egipt, afirma miercuri un comunicat, citat de AFP. Comunitatea internationala in.

Dobrogea Grup investeste in marketing pentru a iesi din insolventa

Producatorul Dobrogea Grup isi va intensifica investitiile in marketing pentru a iesi din procedura de insolventa, semnand, in acest sens, un contract de colaborare cu Iulian Padurariu, consultant de marketing asociat la Marks Romania, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )