Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza din Grecia: Consumul privat este in scadere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza din Grecia: Consumul privat este in scadere

Consumul privat din Grecia a scazut cu 18,5% din 2009 pana in prezent, iar cifra de afaceri inregistrata in comert a revenit la nivelul din 2002, potrivit datelor oficiale, preluate de Kathimerini . continuă pe Wall-Street Ro

Consumul privat din Grecia a scazut cu 18,5% din 2009

Consumul privat din Grecia a scazut cu 18,5% din 2009 pana in prezent, iar cifra de afaceri inregistrata in comert a revenit la nivelul din 2002, potrivit datelor furnizate de institutul national de statistica Elstat, citate de Ekathimerini.

Consumul privat din Grecia a scazut cu aproape 20% fata de 2009

Consumul privat din Grecia a scazut cu 18,5% din 2009 pana in prezent, iar cifra de afaceri inregistrata in comert a revenit la nivelul din 2002, potrivit datelor oficiale, preluate de Kathimerini .

Seful privatizarilor din Grecia, demis dupa o calatorie cu avionul unui om de afaceri

Presedintele agentiei de privatizare din Grecia, Stelios Stavridis foto), a fost concediat dupa ce a folosit avionul privat al unui om de afaceri, actionar la un consortiu care tocmai cumparase o participatie la loteria de stat, pentru a pleca in.

CRIZA din Egipt: Franta si Germania solicita eforturi urgente la nivel european.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, solicita mobilizarea urgenta a eforturilor la nivel european pentru gasirea unei solutii la criza din Egipt, anunta Presedintia Frantei, citata de AFP, conform Mediafax. Citeste si Ambasadorii statelor UE se vor reuni pentru a evalua situatia din Egipt Angela Merkel si Francois Hollande au discutat la telefon despre situatia din Egipt si au cerut inca o data incetarea imediata a violentelor, conform unui .

MAE: Situatia de criza din Egipt continua

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care se afla pe teritoriul acestui stat asupra faptului ca situatia de criza continua, iar aceasta se poate extinde pe intreg teritoriul Egiptului, potrivit unui comunicat de presa.

Rusii si-au mutat investitiile in Insulele Virgine, dupa criza din Cipru

Apelurile facute de presedintele Vladimir Putin la companiile rusesti pentru a isi repatria fondurile din offshore-uri nu au fost ascultate. Aproape jumatate din cei 67 de miliarde dolari investiti de rezidenti rusi in afara tarii in primul trimestru se afla in Insulele Virgine, potrivit cifrelor date publicitatii de Banca Nationala, relateaza The Moscow Times.

Rusii si-au mutat investitiile in Insulele Virgine Britanice, dupa criza din Cipru

Apelurile facute de presedintele Vladimir Putin la companiile rusesti pentru a isi repatria fondurile din offshore-uri nu au fost ascultate. Aproape jumatate din cei 67 de miliarde dolari investiti de rezidenti rusi in afara tarii in primul trimestru se afla in Insulele Virgine Britanice, potrivit cifrelor date publicitatii de Banca Nationala, relateaza The Moscow Times.

CRIZA din Egipt: Ashton indeamna statele UE sa ia masuri adecvate.

Catherine Ashton, Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, indeamna statele membre ale Uniunii Europene sa adopte masuri adecvate in contextul crizei din Egipt, relateaza AFP, conform Mediafax. Am luat legatura cu ministrii de Externe din statele membre UE si le-am cerut sa ia masuri adecvate ca reactie la situatia din Egipt, a declarat Ashton intr-un comunicat. Presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au cerut mobilizarea urgenta a .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )