Libnet.ro
UNICEF

10:30

Criza din Grecia a dus la cresterea cererii pentru moneda virtuala bitcoin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Criza din Grecia a dus la cresterea cererii pentru moneda virtuala bitcoin

Bitcoin s-a apreciat ieri cu pana la 7% si este pe cale sa inregistreze cea mai lunga perioada de crestere din ultimele 18 luni, speculatorii si deponentii din Grecia fiind atrasi de moneda virtuala pe fondul temerilor ca Grecia ar putea iesi din zona euro, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si.

Atentie la weekendurile din Grecia din aceasta vara: Pe zi ce trece, semnele ca zona euro si UE sunt pregatite de o iesire a elenilor din cadrul sistemului monedei unice europene sunt tot mai vizibile

Se vorbeste de multa vreme despre o posibila iesire a Greciei din Uniunea Europeana si zona euro, dar situatia s-a agravat in ultima vreme. Guvernul de la Atena si creditorii externi nu au ajuns la un acord, iar.

Situatia din Grecia tine pietele actiunilor pe curs puternic negativ

Bursele din Europa au urmat un curs puternic negativ ieri, dupa ce, la finele saptamanii trecute, negocierile dintre autoritatile de la Atena si creditorii Greciei au esuat.

Legatura lui Stephen Hawking cu lumea din jur, doar o jucarie pentru copiii lui

Stephen Hawking este cea mai sclipitoare minte a vremurilor noastre, insa savantul este macinat de o boala necrutatoare care i-a furat abilitatea de a merge si de a vorbi. Legatura lui cu lumea este scaunul cu rotile special dotat cu un sintetizator, dar pentru copiii lui, acesta nu era nimic mai mult decat o jucarie. [] Legatura lui Stephen Hawking cu lumea din jur, doar o jucarie pentru copiii lui Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Din Galaxy S6 dispar butoane pentru setari rapide

Galaxy S6 ruleaza Android, dar cu o interfata creata de Samsung, iar din aceasta au disparut scurtaturile pentru unele setari. Este a doua problema semnificativa a acestui telefon in ultimele trei luni. Samsung Galaxy S6 a fost anuntat la 1 martie, vine cu Android Lollipop, iar recent a inceput actualizarea la versiunea 5. Daca pana [] Din Galaxy S6 dispar butoane pentru setari rapide Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )