Libnet.ro
UNICEF

10:30

Criza din Siria: Esec al negocierilor intre SUA si Rusia in marja summitului G20

Hotnews Hotnews,
 Criza din Siria: Esec al negocierilor intre SUA si Rusia in marja summitului G20

Statele Unite si Rusia nu au reusit luni sa ajunga la un acord privind Siria in cadrul negocierilor desfasurate in marja summitului G20 de la Hangzhou, in estul Chinei, din cauza divergentelor care persista, a precizat un diplomat american, citat de AFP. Surse din Ministerul rus de Externe, citate de Interfax, spun insa ca nu exista nicio baza pentru afirmatii dramatice dupa esecul negocierilor. continuă pe Hotnews

SUA si Rusia nu au ajuns la un acord privind incetarea conflictului din Siria

Statele Unite si Rusia nu au reusit sa ajunga la un acord privind incetarea conflictului din Siria in cadrul negocierilor din marja summitului G20 din China, din cauza divergentelor persistente, a declarat un diplomat american, potrivit AFP.

Obama si May au discutat despre relatia speciala intre SUA si Marea Britanie dupa Brexit

Presedintele american Barack Obama si premierul britanic Theresa May au discutat despre efectele deciziei Marii Britanii de iesire din UE, incercand sa minimalizeze impactul Brexit-ului asupra relatiei speciale intre SUA si Regatul Unit, informeaza agentia The Associated Press, citata de Mediafax.

Statele Unite si Rusia, dezacord major privind situatia din Siria. Cooperarea pare imposibila

Statele Unite si Rusia nu au reusit luni sa ajunga la un acord privind Siria in cadrul negocierilor in marja summitului G20 de la Hangzhou, in estul Chinei, din cauza divergentelor persistente, a.

Summitul G20. Diplomat: Negocierile dintre SUA si Rusia, pe tema crizei din Siria, au esuat

Negocierile dintre Statele Unite si Rusia, pe tema acordului privind Siria, in marja summitului G20 de la Hangzhou, au esuat, din cauza divergentelor persistente, a precizat un diplomat american.

SUA negociaza cu fortele kurde din Siria. Turcia se teme de aparitia unei noi unitati teritoriale

Emisarul presedintelui american pentru coalitia antijihadista, Brett McGurk, s-a intalnit saptamana trecuta in Siria cu reprezentanti ai fortelor kurde aliate, dupa tensiunile provocate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )