Libnet.ro
UNICEF

10:30

SUA si Rusia nu au ajuns la un acord privind incetarea conflictului din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA si Rusia nu au ajuns la un acord privind incetarea conflictului din Siria

Statele Unite si Rusia nu au reusit sa ajunga la un acord privind incetarea conflictului din Siria in cadrul negocierilor din marja summitului G20 din China, din cauza divergentelor persistente, a declarat un diplomat american, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite si Rusia, dezacord major privind situatia din Siria. Cooperarea pare imposibila

Statele Unite si Rusia nu au reusit luni sa ajunga la un acord privind Siria in cadrul negocierilor in marja summitului G20 de la Hangzhou, in estul Chinei, din cauza divergentelor persistente, a.

Criza din Siria: Esec al negocierilor intre SUA si Rusia in marja summitului G20

Statele Unite si Rusia nu au reusit luni sa ajunga la un acord privind Siria in cadrul negocierilor desfasurate in marja summitului G20 de la Hangzhou, in estul Chinei, din cauza divergentelor care persista, a precizat un diplomat american, citat de AFP. Surse din Ministerul rus de Externe, citate de Interfax, spun insa ca nu exista nicio baza pentru afirmatii dramatice dupa esecul negocierilor.

Volkswagen a incalcat legislatia privind protectia consumatorilor din Uniunea Europeana

Grupul auto german Volkswagen AG a incalcat legislatia privind protectia consumatorilor in 20 de state din Uniunea Europeana, prin folosirea unui soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel, potrivit unor surse din interiorul Comisiei Europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )