Libnet.ro
UNICEF

08:30

Criza din Ucraina Haosul continua sa se extinda in estul Ucrainei: Insurgentii pro-rusi au ocupat prefectura, sediul politiei, procuratura si televiziunea din Lugansk

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina Haosul continua sa se extinda in estul Ucrainei: Insurgentii pro-rusi au ocupat prefectura, sediul politiei, procuratura si televiziunea din Lugansk

Haosul a continuat sa se extinda marti in Ucraina, unde mii de manifestanti pro-rusi au pus stapanire pe cladiri oficiale din Lugansk, in timp ce presedintele Vladimir Putin a amenintat cu repercusiuni asupra companiilor occidentale care sunt prezente in Rusia, daca sanctiunile internationale vor continua, scrie AFP. ----------------------Ora 23:30Presedintele rus Vladimir Putin neaga prezenta fortelor rusesti in estul Ucrainei AFP)Ora 23:00 Politistii ucraineni asediati de manifestanti pro-rusi in sediul lor din Lugansk au evacuat cladirea, fara arme. Ora 21:11 John Kerry: Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est. Evenimentele din Ucraina, un apel de trezire. continuă pe Hotnews

Criza din Ucraina pune in pericol un proiect de 900 miliarde de dolari al Exxon cu Rosneft in nordul Rusiei

Sanctiunile aplicate de SUA Rusiei in contextul crizei din Ucraina pun in pericol un proiect care ar putea depasi 900 de miliarde de dolari al producatorului american de petrol Exxon cu Rosneft, companie controlata de guvernul de la Moscova, potrivit Bloomberg.

Criza din Ucraina: Voluntari se inarmeaza pentru a lupta impotriva separatistilor si rusilor

Decisi sa actioneze in caz de invadare a regiunii de catre fortele rusesti, circa 100 de voluntari ucraineni au constituit o brigada in Donbas est) - centru important pentru extractia carbunelui si industria siderurgica a Ucrainei - in scopul de a lupta impotriva separatistilor prorusi, ca urmare a unui apel pe Facebook.

Criza din Ucraina: Ce orase din estul tarii se afla sub controlul partial al rebelilor pro-rusi

In total, 13 orase din estul Ucrainei, majoritatea in regiunea Donetsk, se afla in prezent sub controlul rebelilor separatisti pro-rusi, care refuza sa recunoasca puterea centrala de la Kiev, relateaza AFP, care prezinta o lista cu localitatile in care insurgentii ocupa cladiri publice, transmite Mediafax.

Separatisti: Observatorii OSCE retinuti sunt spioni ai NATO

Militan and tii separati and sti proru and si au acuzat astazi observatorii OSCE re and tinu and ti in estul Ucrainei ca sunt spioni ai NATO and si au declarat ca nu vor fi elibera and ti decat in schimbul prizonierilor lor, informeaza AFP.

Subiectele zilei: Cine va ajunge in turul doi la prezidentiale?; Cinci ipoteze pentru rezolvarea crizei din Ucraina; Rusia a declansat propaganda stupida contra Romaniei

Alegeri europarlamentare 2014. Batalia afiselor. Liderii eclipseaza candidatii. Victor Ponta, Crin Antonescu sau Elena Udrea apar alaturi de candidatii pentru europarlamentare pentru a maximiza scorul partidelor la alegerile din 25 mai. Un raspuns militar al NATO este de neconceput. In contextul tensiunilior din estul Ucrainei, DW a stat de vorba cu Jan Techau, directorul think-tankului Carnegie Europe din Bruxelles.

Germania si Franta fac presiuni asupra Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE din Ucraina

Berlinul a apreciat duminica seara ca Moscova are datoria de a exercita presiuni asupra separatistilor prorusi din estul Ucrainei in vederea eliberarii observatorilor OSCE, in timp ce Parisul a avertizat in privinta unui derapaj care ar urma sa aiba consecinte considerabile.

Statele Unite considera acte de terorism violentele din estul Ucrainei

Statele Unite au catalogat drept acte de terorism violentele comise de insurgenti prorusi in estul Ucrainei, inclusiv rapirea observatorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE).

Adevarul Live: Corespondenta de la Slaviansk. Luptele s-au intensificat noaptea trecuta in estul Ucrainei

De la ora 11. 00, corespondentul Adevarul ne transmite ultimele evolutii ale situatiei tensionate din estul Ucrainei, unde s-a format un puternic curent separatist alimentat de Rusia. Violentele au escaladat noaptea trecuta intre soldatii ucraineni si militantii pro-rusi.

Rusia considera iresponsabila trimiterea observatorilor OSCE in estul Ucrainei

Decizia trimiterii observatorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa in estul Ucrainei a fost iresponsabila, considera Moscova, potrivit Reuters. A fost cel putin o aventura sau o.

Primaria unui oras din estul Ucrainei, sub controlul insurgentilor prorusi

Insurgenti inarmati prorusi au preluat controlul, luni dimineata, asupra primariei din Kostiantinivka, un oras cu 80. 000 de locuitori din estul Ucrainei, relateaza AFP. Zeci de barbati inarmati imbraca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )