Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rusia considera iresponsabila trimiterea observatorilor OSCE in estul Ucrainei

B1 B1,
Rusia considera iresponsabila trimiterea observatorilor OSCE in estul Ucrainei

Decizia trimiterii observatorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa in estul Ucrainei a fost iresponsabila, considera Moscova, potrivit Reuters. A fost cel putin o aventura sau o. continuă pe B1

Rusia pregateste trupe de mentinere a pacii sa le trimita in estul Ucrainei

Moscova ia in calcul trimiterea de pacificatori rusi in regiunile de est ale Ucrainei, unde separatistii au proclamat mai multe republici populare si vor sa organizeze un referendum pe 11 mai.

Seful OSCE cere eliberarea observatorilor detinuti in estul Ucrainei

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), ministrul elvetian al Afacerilor Externe, Didier Burkhalter, a condamnat, duminica, detentia observatorilor OSCE de catre rebelii prorusi din estul Ucrainei si a cerut eliberarea lor, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Seful Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa cere eliberarea observatorilor retinuti in estul Ucrainei

Ministrul elevetian al Afacerilor Externe, Didier Burkhalter, sef al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), a condamnat, duminica, detentia observatorilor OSCE de catre rebelii.

Rusia someaza Kievul sa inceteze operatiunile militare in estul Ucrainei

Moscova someaza Administratia proeuropeana de la Kiev sa inceteze toate operatiunile militare din estul Ucrainei si sa aplice in totalitate Acordul de la Geneva, informeaza Mediafax.

Germania si Franta fac presiuni asupra Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE din Ucraina

Berlinul a apreciat duminica seara ca Moscova are datoria de a exercita presiuni asupra separatistilor prorusi din estul Ucrainei in vederea eliberarii observatorilor OSCE, in timp ce Parisul a avertizat in privinta unui derapaj care ar urma sa aiba consecinte considerabile.

Germania face presiuni Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a intervenit pe langa omologul sau rus Serghei Lavrov pentru a obtine eliberarea observatorilor OSCE retinuti in estul Ucrainei, a anuntat sambata.

Ban Ki-moon cere eliberarea observatorilor OSCE retinuti in Ucraina

Observatorii OSCE si militarii detinuti in estul Ucrainei trebuie imediat eliberati, a cerut, luni, secretarul ONU, Ban Ki-moon. Domnul Ban Ki-moon condamna cu fermitate capturarea acestor oameni si cere.

Polonia si Cehia fac apel la eliberarea fara conditii a observatorilor OSCE

Oficiali din echipele guvernamentale ale Poloniei si Republicii Cehe au facut apel, sambata, la eliberarea celor 13 observatori OSCE retinuti in estul Ucrainei, printre care se afla si ofiteri din cele doua tari, relateaza AFP.

Varsovia si Praga fac apel la eliberarea fara conditii a observatorilor OSCE

Polonia si Cehia au facut apel, sambata, la eliberarea celor 13 observatori OSCE retinuti in estul Ucrainei, printre care se afla si ofiteri din cele doua tari, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Premierul.

Berlinul afirma ca separatistii din estul Ucrainei au retinut 13 observatori OSCE

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, a declarat vineri ca separatistii prorusi din estul Ucrainei au capturat si retinut, in total, 13 observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), ci nu sapte, cum a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )